Hirdetés:

Vonzó bevezető árral érkezett meg a hazai piacra az olasz márka új zászlóshajója.

Már debütált a hazai szaksajtó előtt is az IVECO S-Way. Az importőr Danube Truck Magyarország Kft. képviselői az eseményen ismertették a teljesen új típus valamennyi előnyét, valamint a piaci részesedés növelését előirányzó céljaikat. Elmondták, hogy a gyártó meghallgatta az elődmodellre érkezett visszajelzéseket, és ennek megfelelően alakította ki az új generációt.

A kényelmes fülkék széles kínálatával elérhető típus a vadonatúj Way-sorozat első tagja, ezt követi a könnyű terepes felhasználásra szánt X-Way, amelyről kereken egy évvel ezelőtt rántották le a leplet. Várhatóan a jövő év második felében érkezik a Trakker utódja, az építőipari és bányamunkákhoz tervezett T-Way. A forgalmazó ismertette a bevezető árat is – az S-Way a helyi igényekre szabott felszereltséggel már kevéssel 70 000 euró alatt elérhető.

IVECO S-Way AS440S48T/P: Szépen halad

Nemrég rangos dizájndíjat nyert az IVECO új zászlóshajója. Azonban nem csupán a formatervezők vették ki a részüket derekasan az S-Way megalkotásából, derült ki tesztünk során.

iF Design Award kitüntetést kapott az IVECO S-Way: Díjnyertes olasz dizájn

Elnyerte az iF Design Award nevű rangos formatervezési díjat az IVECO új zászlóshajója, a tavaly bemutatott S-Way.

Nikola Tre: Felénk tart

Sorra mutatja be az amerikai Nikola az elektromos hajtású nehéz-teherautóit. A harmadik típusa a Tre, amelyet a startupcég elsősorban az európai piacra szán. Ezért szoros együttműködést kezdett az IVECO márkával.

IVECO S-Way hazai előzetes: Bepillantás a jövőbe

Már hazánkban is láthattuk az IVECO új nyerges vontatóját, ráadásul a dízelmotorossal együtt a földgázüzemű kivitelét is megcsodálhatták az érdeklődők.

Nikola-részesedést vesz az IVECO anyacége: IVECO-logó a Nikola orrán?

Még az sem kizárt, hogy végül IVECO emblémával érkezik a Nikola vontatója Európába. Ám az már szinte biztos, hogy a közeli jövőben az IVECO technikája bújik majd a Nikola járműveibe.

IVECO X-Way: Újracsomagolt keménylegény

Teljesen megújult külsővel ruházta fel az IVECO a legfrissebb nehézkategóriás típuscsaládjának építőipari felhasználásra szánt változatait. Az új, divatosabb ruhák alatt továbbra is a másfél éve bemutatott technika rejlik.

Itt elmondhatod a véleményedet!