Hirdetés:

Elektromos, valamint hibrid járművek fejlesztésére irányuló stratégiai együttműködést írtak alá a KG Mobility, lánykori nevén SsangYong, valamint a BYD vezetői.

A Torres EVX sikeres piaci bevezetésére építenek, hiszen a koreai szabadidő-autó is a BYD innovatív pengeakkumulátorait használja. Ezek a nagy energiasűrűségük és kompakt helyigényük mellett arról nevezetesek, hogy a legszélsőségesebb tortúrákat is hűvös közönnyel viselik. Ilyenekkel látják el a 2024 második felére ígért, teljesen elektromos KGM pickupot is. Egyúttal máris gőzerővel fejlesztik a Torres hibrid és hálózatról is tölthető hibrid változatát is, ami leghamarabb 2025-ben mutatkozhat be a nagyérdeműnek. A BYD korszerű akkumulátor-technológiájára építve további közepes- és teljes méretű elektromos, valamint hibrid szabadidő-autóval szeretnének kedveskedni a marcona terepjárók kisugárzására vágyó, ámde elkényelmesedett városlakóknak.

A BYD újdonságai: Láthatóvá váló erő
Bemutató

A BYD újdonságai: Láthatóvá váló erő

Szívátültetésen átesett helyközi emeletessel és teljesen új felépítésű városlakóval gazdagítja az elektromos autóbuszok piacát a BYD. Kitartó munkával szépen felhúzták a világ egyik legnagyobb járműgyártó vállalatát, s elindultak hódítani.

BYD menetpróba: Határokon innen és túl
Teszt

BYD menetpróba: Határokon innen és túl

Különleges rendezvényre kaptunk meghívót a Slovakia Ringre. Kínai BYD elektromos teherautókat vezethettünk a szlovákiai versenypálya aszfaltcsíkján a magyar Delta-Truck jóvoltából. Hogy is van ez?

BYD ETP3: E-xkluzív furgon
Teszt

BYD ETP3: E-xkluzív furgon

Sose ítélj első látásra! Habár egy csehszlovák porszívónak is becsületére válna a fantáziadús ETP3 elnevezés, mi több, korosodó japánnak tűnik a BYD elektromos kishaszonjárműve, innovatív akkumulátortechnológiájával sokkal modernebb náluk.

BYD ETM6: Kulturális különbségek
Teszt

BYD ETM6: Kulturális különbségek

Remek részletmegoldások állnak szemben fejvakarásra késztető tulajdonságokkal. Úgy tűnik, hogy ami átemelhető volt a személyautókból, az remekül működik, ám a haszonjárműves erények tekintetében még lenne hová fejlődni.

Csuklós reménység
Hírek

Csuklós reménység

Forgalomba álltak a Volánbusz Zrt. és hazánk legújabb magyar gyártású csuklós autóbuszai! Egyúttal lezárult a flotta zöldítését célzó projekt is, ami másik ok az örömre.

Koreai keresztelő
Hírek

Koreai keresztelő

Átnevezte magát a SsangYong Motor Company! Ezentúl a könnyebben leírható és megjegyezhető, ám kevésbé karakteres KG Mobility néven futnak majd tovább a szabadidő-autóik és pickupjaik.

Itt elmondhatod a véleményedet!