Hirdetés:

Új műszerfalat, egyúttal számos új asszisztensrendszert kap a Volkswagen Crafter és MAN TGE testvérpár.

Az új, tisztességes méretű, 10,3, igény esetén 12,9 col képátlójú középső képernyővel felvértezett Volkswagen MIB/MAN Media Van információs és szórakoztató rendszer mellett a digitális műszeregység, valamint a multifunkciós kormánykerék is nóvum. A nyolcfokozatú automatikus váltó fokozatválasztó karja is friss külsőt és pozíciót kap – az ID. Buzz kormányváltójához hasonlóvá válik. A manuális erőátvitellel felvértezett modellek váltókarja a megszokott helyen marad. Az eddig a vezetőülés mellett tanyázó, klasszikus kézifékkar azonban átadta a stafétát a műszerfalra került, új elektronikus rögzítőféknek. Ez jelentősen megkönnyíti a fülke átjárhatóságát, egyúttal a lakóautók esetében lehetővé teszi a 180 fokban forgatható üléseket is. A mostani frissítéssel az új Volkswagen Crafter és MAN TGE Next Level egy csapásra kategóriájuk legmodernebb kishaszonjárművei közé tartoznak majd és várhatóan 2024 első felében lépnek színpadra.

Népi jubileumok
Technika

Népi jubileumok

Számos jelentős gyártási mérföldkő mellett haladtak el a Volkswagen Haszonjárművek termékei a közelmúltban.

Mégsem lapos a Terra
Hírek

Mégsem lapos a Terra

Csehország terepjárós ékköve, a Torsus bejelentette együttműködését a futómű-specialista JRZ Suspension Engineering céggel. A hír elsőre unalmasnak hangzik, ám izgalmas új erényekkel vértezi fel a terepjáró kishaszonjárműveket.

Felborzolt sörénnyel
Hírek

Felborzolt sörénnyel

Megihlették az MAN TGX Individual Lion S sikerei az oroszlános gyártót. Ezért megalkotta a kínálat túlsó végén trónoló TGE kishaszonjármű hasonló megjelenésű és csúcsfelszereltségű különleges kiadását.

Sokoldalú célszerszám
Hírek

Sokoldalú célszerszám

Egy kifejezetten szélsőséges terepkörülményekre kifejlesztett, ám rendkívül sokoldalúan alkalmazható kishaszonjárművet mutatott be a cseh Torsus.

Fenntartható felépítményesek
Hírek

Fenntartható felépítményesek

Válaszolva a piaci igényekre már dobozos, platós és három irányba billenthető platós felépítménnyel is készül az eddig csak zárt furgonként és minibuszként gyártott MAN eTGE elektromos kishaszonjármű.

Itt elmondhatod a véleményedet!