Hirdetés:

Már a Kia is? Igen, ők is beszállnak a pickupok piacára. Nem is akármivel, már amennyire a most még bőszen rejtegetett Kia Tasman szögletes sziluettjéből kivehető.

Hogy máris feltűnő jelenségnek mondható, az a paradicsommadarakat idéző, meseszerűen színes kamuflázsnak köszönhető. Az utóbbi Richard Boyd-Dunlop új-zélandi művész alkotása. Nagyon szűkszavú a Kia az újdonságról. Gyakorlatilag semmit nem tudunk meg a pickupról azon kívül, hogy a legextrémebb kalandokban, de a hét szorgos munkanapjain is mindig számíthatunk a Tasman rendíthetetlen megbízhatóságára. Habár közismerten a remény hal meg utoljára, mégis attól tartunk, hogy mifelénk legfeljebb annyira lesz gyakori látvány a menetszéltől porfelhőbe burkolódzó, sittel megrakott közepes méretosztályú Kia pickup, mint a Tasmanián élő, kiskutyaméretű erszényes ragadozó, a tasman ördög. Mindenesetre a 2025-re tervezett piaci bevezetése kapcsán egyelőre nem említették a vén Európát, a büszke nőt. Cserébe a szerencsések közé tartozik Korea, Ausztrália, Afrika, valamint a Közel-Kelet régiója.

E-MAX
Hírek

E-MAX

Nincs mit tenni, a villamosítás terén eddig háttérbe szoruló pickupok sem kerülhetik el sorsukat.

Intelligens delfin
Hírek

Intelligens delfin

Innovációban szokás szerint nincs hiány a Renault Trucks háza táján. Úszkálnak az ötletekben, mint delfin a vízben.

Jeep Gladiator Rubicon High Top Concept: Húsvéti gladiátor
Pihenőidő

Jeep Gladiator Rubicon High Top Concept: Húsvéti gladiátor

Bele kell törődnünk, hogy mai rohanó világunkban minden változik körülöttünk. Csupán az elmúlást és az immár 58. alkalommal életre hívott húsvéti Jeep-szafarit nevezhetjük állandó eseménynek az életünkben. Lássuk, mit hozott idén Moab nyuszija!

Renault Trucks Oxygen: Tiszta a levegő!
Zöld jövő

Renault Trucks Oxygen: Tiszta a levegő!

Így sóhajthattak fel a Renault Trucks mérnökei, midőn első alkalommal titokban kigördültek a szerelem városának flaszterére, hogy az érzékeinket serkentő, szokatlan oxigénmolekulával dúsítsák Párizs belső égésű őskövületekkel szennyezett utcaképét.

Toyota Tacoma X-Runner Concept: Pallérozott utcagyerek
Pihenőidő

Toyota Tacoma X-Runner Concept: Pallérozott utcagyerek

Ezüst tálcán tálalt, ínycsiklandó sokuhin szanpuru ételmodellel incselkedett a kiéhezett Street Truck műfaj rajongóinak tekintete előtt a Toyota. Ha orrukat is használhatták volna, bizonyosan rájönnek, hogy nem ehető, amit láttak!

Citroën tanulmányjárművek: A jövő kapszulái
Pihenőidő

Citroën tanulmányjárművek: A jövő kapszulái

Három új kapszulát mutatott be a Citroën az önvezető gördeszkás alapjukhoz, amellyel a városi közlekedés minőségét szeretnék javítani a jövőben. Merész elgondolások keltek életre a Sanghaji Autószalonon.

Itt elmondhatod a véleményedet!