Hirdetés:

Kiskutya is lehetne, ha eléggé szentimentálisak lennénk, azonban hazánk vezető haszonjárműves magazinjaként nem engedjük meg magunknak ezt a luxust.

Ez a tekintélyes érték a Fliegl új, mozgópadlós SDS 390 Xtra Long félpótkocsijának raktérfogatát jelzi köbméterben. Ez átlagos társainál 12 százalékkal, vagyis 9 köbméterrel nagyobb teret enged a legfeljebb 27 ezer kilogrammos rakomány számára. Hogy ez a kis plusz nem tűnik annyira soknak? Pedig hetente akár egy teljes fuvar is megtakarítható a több mint 15 méter hosszú, 7500 kilogramm saját tömegű pótkocsival! Ez pedig nemcsak a költségekre, hanem környezetünkre is jótékonyan hat. A padló vastagsága alapesetben hat vagy nyolc milliméteres. Azonban az olyan, kiemelkedő terhelést okozó rakományok számára, mint a fémhulladék, kérhető tíz milliméteres kivitelben is. A mögöttünk araszolók számára az sem elhanyagolható szempont, hogy a teljesen folyadékzáró hegesztéseknek köszönhetően az a rakomány sem csurog ki a Fliegl pótkocsi rakteréből, ami amúgy gátlástalanul megtenné.

A Toyota Professional titkai
Háttér

A Toyota Professional titkai

Közelebbről is megismerkedünk a következő hetekben a világ legnagyobb autógyártójának haszonjárműveivel, a Toyota Professional márkával.

Nissan S-Cargo menetpróba: Csigabiga gyere ki!
Történelem

Nissan S-Cargo menetpróba: Csigabiga gyere ki!

Hazánkban, sőt kontinensünkön sem ismeri szinte senki. Hogy lehet ez, hiszen egy ilyen formát nem lehet elfelejteni?! Az ok prózai, hiszen a Nissan S-Cargo a japán belpiacra készült, JDM típusnak számított.

Mennyi az annyi?
Hírek

Mennyi az annyi?

Porosodik egy rakottan is 3,5 tonnával mérlegelő szimpla- vagy duplafülkés, első-, hátsó-, vagy összkerékhajtású modulegyterű, furgon, teherautó vagy pickup az udvarodban, netán a panelház előtt? Nem a tiéd, csak ráültettek? Sebaj, te vagy a mi emberünk!

A Proace Max lehet a Toyota hatalomátvételének kulcsa
Teszt

A Proace Max lehet a Toyota hatalomátvételének kulcsa

Teljesen megújul idén a Toyota kishaszongépjármű-kínálata. Sőt, nemcsak az eddigi modellek kapnak új ruhát, hanem egy új családtag is érkezik. A Proace Max nagy testvérként teszi teljessé a Toyota fegyverarzenálját a piacvezető pozícióért vívott harcban.