Hirdetés:

Összesen 40 darab, különösen takarékos Renault Trucks nyerges vontatót vesz át idén az áru- és személyszállítással egyaránt foglalkozó Inter-VM Trans Kft.

Vargyas Csaba, az idén 25 éves cég ügyvezetője elmondta, hogy már az első teherautójuk is Renault volt. Azóta is azért döntenek a márka mellett, mert ár-érték arány, fogyasztás és a vezetők elégedettsége tekintetében ez a legmegfelelőbb jármű a cégnek. Nem véletlenül esett a fuvarvállalat választása az energia-visszanyerő turbinával (turbo compound) felszerelt járművekre, hiszen már szolgál a flottában több Renault Trucks T High 480 TC modell is. Finoman szólva is kedvezőek a tapasztalatok, hiszen ezek nagyjából 25-27 liter/100 kilométer átlagfogyasztással közlekednek. Ez a korábban beszerzett 520 típusjelzésű modellekhez képest 1,5 liter megtakarítás, ami évente és járművenként minimum egymillió forint! Eközben a 360 kilowatt (489 lóerő) teljesítményű turbo compound erőforrás csúcsnyomatéka meghaladja a korábbi 390 kilowattosok (530 lóerő) teljesítményét, vagyis dinamizmus tekintetében sem maradnak el azoktól.

ATLAS-L4 önvezető projekt: Irány az autópálya!
Technika

ATLAS-L4 önvezető projekt: Irány az autópálya!

Újabb mérföldkőhöz, új területre érkezett az ATLAS-L4 projekt, amelynek keretében lépésről-lépésre valósággá válhat a vezető nélküli teherautó. A projekt célja a logisztikai központok közötti ingázás automatizálásával enyhíteni az ágazat kihívásait.

Fellélegeznek
Hírek

Fellélegeznek

Szolgálatba állt az ezredik elektromos autóbusz Londonban, egy Wrightbus StreetDeck Electroliner.

Új ZF vezetéstámogató rendszerek: Éber segítők
Technika

Új ZF vezetéstámogató rendszerek: Éber segítők

OnGuardMAX automatikus vészfékrendszerével és OnSideALERT radaralapú holttérfigyelő berendezésével segíti a ZF a jövőben a Nikola nehézkategóriájú üzemanyagcellás teherautójának biztonságos közlekedését.

Magna cum laude
Technika

Magna cum laude

Las Vegasban mutatta be legújabb fejlesztésű, következő generációs eDrive elektromos hajtását a Magna. Természetesen szó sincs szerencsejátékról!

Gördülékenyebb villamosítás
Hírek

Gördülékenyebb villamosítás

Hozzájárul a járműparkok villamosításának felgyorsításához a Bridgestone Mobility Solutions, valamint a flottakezelés és telematika terén európai piacvezető Webfleet.

Itt elmondhatod a véleményedet!