Hirdetés:

Világlátott olvasóink számára minden bizonnyal ismerősen cseng az 1957-ben alapított Építőipari Szállítási Vállalat, azaz ÉPFU neve. Ennek 1992-ben alakult jogutódja, az Inter-Épfu Kft. jelentős flottabővítést hajtott végre az utóbbi esztendőben.

Hock Ádám ügyvezető igazgató kiemelte, hogy elkötelezettek a folyamatos bővülés, valamint a szakmai fejlődés tekintetében. Ezt a fő tevékenységüknek számító nemzetközi szállítmányozás is megköveteli – jól szemlélteti, hogy a 2022-es évben 30 ezer fuvarfeladatot teljesítettek. A használt MAN haszonjárművek értékesítésével foglalkozó üzletáguk a kiterjedt nemzetközi kapcsolatrendszerének köszönhetően kiemelkedő kínálattal kecsegteti ügyfeleit. Ehhez csatlakozik, hogy évtizedek óta MAN márkaszervizt üzemeltetnek, így érthető flottájukban az oroszlános vontatók egyeduralma. Járműparkjuk jelenleg 45 mega és három normál kapcsolási magasságú MAN nyergessel, valamint 75 félpótkocsival büszkélkedhet.

A flotta csak 2022-ben 25 mega oroszlánnal, valamint harminc szintén mega kivitelű félpótkocsival bővült. Mindezt egy széles alvállalkozói flotta egészíti ki, valamint az MHC Mobility által biztosított járművek. Az egyértelmű előnyök, a kedvező gazdasági szempontok miatt nyitottak az MHC Mobility felé. Segítségükkel jelenleg három haszonjárművet is üzemeltetnek. Elsősorban a tervezhető költségek, a járművekhez való gyors hozzáférés, a személyautók tartós bérletének pozitív tapasztalatai, valamint az MHC Mobility csapatának professzionális és rugalmas hozzáállása miatt döntöttek a flottakezelő konstrukciója mellett. Az erős nemzetközi hátterük biztosította stabilitásuk, a kiszámíthatóságuk, továbbá a folyamatos rendelkezésre állásuk komoly versenyelőnyt jelent az Inter-Épfu Kft. számára.

BYD menetpróba: Határokon innen és túl
Teszt

BYD menetpróba: Határokon innen és túl

Különleges rendezvényre kaptunk meghívót a Slovakia Ringre. Kínai BYD elektromos teherautókat vezethettünk a szlovákiai versenypálya aszfaltcsíkján a magyar Delta-Truck jóvoltából. Hogy is van ez?

Ellenőrzőpont
Hírek

Ellenőrzőpont

Integrálják a TÜV Süd digitális járműszkennelőjébe a Goodyear CheckPoint rendszerét. Ez egy hálózatba kapcsolt, a gumiabroncsokat ellenőrző rendszer, amely másodpercek alatt felméri az abroncsok paramétereit.

MHC mobilitási nap: Hivatalos keresztelő után
Háttér

MHC mobilitási nap: Hivatalos keresztelő után

Nemrég érkezett a hír, immáron az Eurofleet Zrt. ügyfelei is megismerkedhetnek az MHC Mobility márkanévvel, hiszen mostantól már csak ezt használja a cégcsoport. A hivatalos átnevezés után néhány nappal ügyféltalálkozó rendezvényükön jártunk.

Széles járműpaletta
Hírek

Széles járműpaletta

Nem mindennapi flottabővítést hajtott végre az MHC Mobility közreműködésével a lendületesen fejlődő Supernova Intertrans Kft.

Az MHC Mobility évértékelője: Rugalmas mobilitás
Háttér

Az MHC Mobility évértékelője: Rugalmas mobilitás

Lakatos Gergely, az EuroFleet- MHC Mobility üzletfejlesztési- és marketingvezetője mesélt nekünk a több szempontból is rendhagyó 2022-es esztendő eredményeiről, valamint az MHC Mobility szárnyai alá tartozó cég jövőbeli célkitűzéseiről.

Egy nap a mobilitás jegyében
Hírek

Egy nap a mobilitás jegyében

Egyik legújabb szakmai partnerünk, az MHC Mobility meghívására Tihanyban vehettünk részt egy izgalmas rendezvényen a közelmúltban. Díjnyertes és elektromos haszonjárművek és gyönyörű veteránok jellemezték a napot.