Hirdetés:

Egyik legújabb szakmai partnerünk, az MHC Mobility meghívására Tihanyban vehettünk részt egy izgalmas rendezvényen a közelmúltban. Díjnyertes és elektromos haszonjárművek és gyönyörű veteránok jellemezték a napot.

A flottaüzemeltetéssel foglalkozó cégcsoport sokak számára EuroFleet néven lehet ismerős, hiszen személygépjárművekkel foglalkozó divíziójuk hosszú ideje prosperál már ezen a néven. Az MHC Mobility eddig leginkább a haszonjárművek kapcsán volt jól csengő név a piacon, de hamarosan mindkét üzletág ezen a néven él majd tovább. A lépés hátterében az áll, hogy a magyar cég immár a Mitsubishi HC Capital-csoport alá tartozó mobilitási szolgáltató leányvállalata. Mindezeket a rendezvényen résztvevő ügyfelek és szakmai partnerek is megtudhatták.

Sokan voltak, ami nem csoda, hisz az egyik legnagyobb piaci szereplőről van szó ebben a szegmensben. Nem meglepő, hogy a jelenlévők szinte minden korszerű flottajárművel megismerkedhettek, a klasszikus cégautóktól, a prémium vezetői és kishaszonjárműveken keresztül a nehéz-tehergépkocsikig. Sőt, az MHC Mobility egyedi felépítésének és portfóliójának köszönhetően e-kerékpárok vagy akár elektromos robogók lízingelése kapcsán is tud megoldást biztosítani. A szakmai diskurzusok és a kapcsolatépítés mellett azért természetesen jutott idő a szórakozásra is, egészen pontosan a Kaáli Autó-Motor Múzeum megismerésére.