Hirdetés:

Integrálják a TÜV Süd digitális járműszkennelőjébe a Goodyear CheckPoint rendszerét. Ez egy hálózatba kapcsolt, a gumiabroncsokat ellenőrző rendszer, amely másodpercek alatt felméri az abroncsok paramétereit.

Eddig is hasznos eszköz volt a TÜV Süd Digital Vehicle Scan (DVS), hiszen a kapun átgördülve automatikusan, digitális fényképek tucatjaival dokumentálta a jármű aktuális állapotát. Ezentúl ezek az információk kiegészülnek a CheckPoint által ugyanilyen gyorsan felmért, a profilmélységet és a guminyomást rögzítő adatokkal. Ezzel az integrációval jelentősen megkönnyítik a flottakezelők munkáját és az esedékes karbantartások ütemezését.

Szárnyaljunk tovább Hermésszel, hiszen 2023-ban valóságos abroncslavinát zúdít a kishaszonjárművek piacára a Goodyear. Összesen 24 új méretben jelenik meg a Goodyear EfficientGrip Cargo 2, a Goodyear Vector 4Seasons Cargo, valamint a Goodyear UltraGrip Cargo. Meghallva a prémiumabroncsokra ácsingózó ügyfelek szavát, sikerült 89 százalékos lefedettséget elérniük a nyári, téli és négyévszakos gumiabroncsok terén. Ezzel a lépéssel a Goodyear rendelkezik majd az egyik legteljesebb gumiabroncs-kínálattal a szegmensben. Ezek után nem meglepő, több gyártó a Goodyear szárnyas saruival ruházza fel kishaszonjárműveit. Többek között a Volkswagen ID. Buzz és ID. Buzz Cargo, valamint a Mercedes-Benz Sprinter és EQV modellek is esküsznek az amerikai gyártó kaucsukjaira.

Laufenn 95 pótkocsiabroncs: Elsőrangú másodhegedűs
Bemutató

Laufenn 95 pótkocsiabroncs: Elsőrangú másodhegedűs

Bemutatkozott a Laufenn új pótkocsiabroncsa, amelyet főként regionális fuvarozásra terveztek. Az LF95 nagy futásteljesítményével és kiváló tüzelőanyag-hatékonyságával gazdaságos választást jelent, miközben a tapadás terén sem vall szégyent.

Michelin Uptis: Légtelenül innovatív
Technika

Michelin Uptis: Légtelenül innovatív

Évek óta rendszeresen felröppenek hírek a levegőmentes kerekekről, azonban úgy tűnik, hogy a Michelin már a célegyenesben tart a fejlesztéssel. Az Uptis valós üzemelési körülmények közötti tesztelését idén több nagyobb flotta is megkezdte.

Meg van húzatva!
Hírek

Meg van húzatva!

Látványos cirkuszi mutatvánnyal népszerűsíti új elektromos kishaszonjárművét az IVECO. Összeszedték, amit a gyárudvaron találtak és egy 3,5 tonnás eDaily után kötötték.

Odacsapnak a fogyasztásnak
Bemutató

Odacsapnak a fogyasztásnak

Napjaink kihívásai a fuvarozási ágazatban egyre erősebb követelményeket támasztanak a gumiabroncsokkal szemben is. Ezekre ad naprakész és ütős választ a Hankook az új SmartLine AL50 és DL50, valamint SmartFlex AL51 és DL51 teherautó-abroncsaival.

Vegyünk nagy levegőt!
Hírek

Vegyünk nagy levegőt!

Bemutatta teljesen integrált központi gumiabroncsnyomás-szabályozó rendszerét (CTIS) a BFGoodrich. Az ActivAir segítségével menet közben beállíthatjuk a terep jellegéhez legideálisabb abroncsnyomást.

Itt elmondhatod a véleményedet!