Hirdetés:

Integrálják a TÜV Süd digitális járműszkennelőjébe a Goodyear CheckPoint rendszerét. Ez egy hálózatba kapcsolt, a gumiabroncsokat ellenőrző rendszer, amely másodpercek alatt felméri az abroncsok paramétereit.

Eddig is hasznos eszköz volt a TÜV Süd Digital Vehicle Scan (DVS), hiszen a kapun átgördülve automatikusan, digitális fényképek tucatjaival dokumentálta a jármű aktuális állapotát. Ezentúl ezek az információk kiegészülnek a CheckPoint által ugyanilyen gyorsan felmért, a profilmélységet és a guminyomást rögzítő adatokkal. Ezzel az integrációval jelentősen megkönnyítik a flottakezelők munkáját és az esedékes karbantartások ütemezését.

Szárnyaljunk tovább Hermésszel, hiszen 2023-ban valóságos abroncslavinát zúdít a kishaszonjárművek piacára a Goodyear. Összesen 24 új méretben jelenik meg a Goodyear EfficientGrip Cargo 2, a Goodyear Vector 4Seasons Cargo, valamint a Goodyear UltraGrip Cargo. Meghallva a prémiumabroncsokra ácsingózó ügyfelek szavát, sikerült 89 százalékos lefedettséget elérniük a nyári, téli és négyévszakos gumiabroncsok terén. Ezzel a lépéssel a Goodyear rendelkezik majd az egyik legteljesebb gumiabroncs-kínálattal a szegmensben. Ezek után nem meglepő, több gyártó a Goodyear szárnyas saruival ruházza fel kishaszonjárműveit. Többek között a Volkswagen ID. Buzz és ID. Buzz Cargo, valamint a Mercedes-Benz Sprinter és EQV modellek is esküsznek az amerikai gyártó kaucsukjaira.

Új Continental takarékos abroncsok: Nem felületes újdonságok
Bemutató

Új Continental takarékos abroncsok: Nem felületes újdonságok

Egyszerre igyekszik megfelelni a jó tapadás és a kis gördülési ellenállás szemben álló szempontjainak a Continental „ötödik” generációs takarékos abroncsa. Érdemes a regionális és távolsági fuvarozásra egyaránt ajánlott újdonság ígéreteinek mélyére ásni.

Citroën Traction Avant 11 Commerciale: Előre fogott lovak
Történelem

Citroën Traction Avant 11 Commerciale: Előre fogott lovak

Kilencven esztendővel ezelőtt, 1934-ben prezentálta Traction Avant modelljét a Citroën. Az előremutató önhordó szerkezetű, elsőkerék-hajtású konstrukció mai napig meghatározza a korszerű személyautókat, valamint kishaszonjárműveket.

Hosszú távú megoldás
Hírek

Hosszú távú megoldás

Új gumiabronccsal jelentkezett a Bridgestone. A hosszú távú fuvarfeladatokhoz fejlesztett Ecopia Enliten termékcsalád A osztályú gördülési ellenállást biztosít.

Goodyear újdonságok: Ideális egyensúlyban
Technika

Goodyear újdonságok: Ideális egyensúlyban

Nem könnyű egymásnak szögesen ellentmondó üzemelési körülményeknek egyaránt jól megfelelő gumiabroncsot kifejleszteni. A Goodyear újdonságai azonban éppen ilyenek. Az egyik terepes járművek, a másik furgonok üzemeltetőinek szól.

Amerikai tűzkőből japán szikra!
Hírek

Amerikai tűzkőből japán szikra!

Immár 124 esztendős múltra tekinthet vissza a Firestone. A Bridgestone égisze alá tartozó, amerikai gumiabroncsgyártó a közelmúltban mutatta be legújabb termékeit.