Boldogság/mérföld

Hirdetés:

Egy aprócska hölgy és egy telepata kutyuli versenyfutása az idővel és a tizennyolc kerekűvel, avagy hűtött áruk szállítása államhatárokon át a fogvacogtató hidegben – ilyen egy amerikai teherautó-vezető egy napja.

Titokzatos módon működnek a videólejátszó portál ajánlási algoritmusai, azonban ezért most különösen hálásak lehetünk. Ugyanis a bitek együttállásának köszönhetően megismerhettük. Shelbyt és Dakotát, akik egy Freightliner Cascadia nyerges vontatóval dolgoznak. A típus 2007-ben debütált, a márka első új generációs termékeként, amelynek tervezésénél már a tüzelőanyag-fogyasztás jelentette az első számú szempontot.

A Cascadia az észak-amerikai utak királya, a Freightliner a 8-as kategória több mint 36 százalékát uralja

Shelby őszintén mesél a teherautó-vezetésről, a mindennapos kihívásokról, az élményekről és a nehézségekről. Teszi mindezt boldog mosollyal, így remek példakép kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Megmutatja, hogy egy tradicionálisan „macsó” munkakörben, egy férfiak által dominált területen is helyt állhat bárki. Megmutatja, hogy a nehézségek ellenére is lelkesedhet az ember a munkájáért. Sőt, weboldalán blogbejegyzésekkel segíti az iparágba belépésen gondolkozókat a megfelelő munkaadó kiválasztásától egészen olyan praktikus részletekig, hogy mi mindennel jár egy négylábú társ a fülkében. Instagram-csatornáján is a szakmájához kötődő, mosolygós képeket találunk róla és Dakotáról, a németjuhászról. E platform ismeretében különösen üdítő pozitívum, hogy nem alulöltözöttséggel kíván „tartalmat” előállítani, hanem az ő lencséjén és szűrőjén keresztül a teherautózás mindennapjaiba pillanthat bele a nagyérdemű. Minél több boldogságot kívánunk mi is minden mérföldre!