Fokozzuk egy kicsit a tuningőrületet, ugyanis a SEMA kiállításról még mindig tudunk érdekes vagy épp eszement járműveket mutatni.
Hirdetés:

Már megmutattuk a Ford és a Chevrolet legérdekesebb járműveit a SEMA kiállításról, ám maradtak még bőven látványos masinák. Ám a képek áradata előtte egy kis gyorstalpaló a kiállításról, azok számára, akik még nem ismerik.

 -

A legtöbben annyit tudnak erről, hogy egy hatalmas tuningshow. A SEMA rövidítés jelentése Speciality Equipment Market Association, ez a különböző tuningalkatrészeket és -kiegészítőket gyártó és forgalmazó cégek érdekvédelmi szervezete. A SEMA legnagyobb eseménye a Las Vegas-i kiállítás. Ám nem szimplán egy tuningkiállításról beszélünk, hanem egy autóipari szakbörzéről, ahol a különböző kiegészítők és alkatrészek gyártói bemutatják a legújabb termékeiket. Persze a legemlékezetesebb hatás elérésének érdekében többnyire látványosan átépített járművekkel fűszerezve. Az első SEMA kiállítást 1967-ben rendezték Los Angelesben. Akkor 98 gyártó állította ki a termékeit és 3000 látogatót regisztráltak. Több mint 70 ezer ember fordult meg 2017-ben a Las Vegas Convention Centerben, ahol közel 500 kiállító mutatta be a termékeit. Felmerülhet a kérdés: miért ez a nagy felhajtás? Nos, a válasz egyszerű: a tuning csak az USA területén egy évente több mint 30 milliárd dolláros forgalmat generáló hobbi/elfoglaltság/életstílus…