Hirdetés:

Hozzájárul a járműparkok villamosításának felgyorsításához a Bridgestone Mobility Solutions, valamint a flottakezelés és telematika terén európai piacvezető Webfleet.

Bevezették az elektromos haszonjárművek üzemeltetését optimalizálandó EV Services platformot, amely többek között összegyűjti a flottakezelők számára az iparág vezető szolgáltatóit. Az EV Services platformnak köszönhetően a flottakezelők és fuvarozóvállalatok egyszerűbben, gyorsabban és olcsóbban juthatnak olyan analízisekhez, információkhoz, valamint szolgáltatásokhoz, ami elősegíti, egyben felgyorsítja járműparkjuk elektromos átállását. Az egyedülálló ökoszisztéma hat főpillérre támaszkodik, így az ügyfelek könnyen kiválaszthatják a számukra legmegfelelőbb megoldásokat. Ezek a lábak az optimális töltőhálózat kialakítása, az intelligens töltés, az energiamenedzsment, az akkumulátoranalízis, a flottamenedzsment, valamint az elektromos járművek útvonalainak és fuvarfeladatainak hatékony tervezése.

Bosch ConnectedWorld: Már az üzemanyagcellában is keresik a hibát
Technika

Bosch ConnectedWorld: Már az üzemanyagcellában is keresik a hibát

Ma már mindenkinek természetes, hogy a teherautóhoz csatlakoztatott diagnosztikai eszköz szinte azonnal megmondja, melyik alkatrész milyen hibájával van dolga a szerelőnek. De mi történik akkor, amikor begurul a szervizbe az első üzemanyagcellás jármű?

Solaris Urbino 18 electric: Átrendeződés
Bemutató

Solaris Urbino 18 electric: Átrendeződés

Valószínűleg keveseknek tűnik fel, hogy másik sapkát hord a fején a megújult lengyel csuklós busz. A nagy titkok tudói észrevehetik, hogy harmonikusabb a tetővonal, ám szokás szerint sokkal több az újdonság annál, mint amit szemmel láthatunk.

A Scania újdonságai: A fenntarthatóság jegyében
Bemutató

A Scania újdonságai: A fenntarthatóság jegyében

Többek között az immár távolsági fülkével is kínált két új teljesítményszinttel bővítette akkumulátorhajtású modelljeinek palettáját a Scania. A márka a gázüzemű motorjai és összeköttetési megoldásai terén is tartogat újdonságokat.

DAF vontatók fogyasztásmérése: Győzzön a jobb!
Hírek

DAF vontatók fogyasztásmérése: Győzzön a jobb!

Gyöngyöstől egészen Prágáig utaztunk, hogy utánajárjunk, az új generációs DAF teherautók mennyi üzemanyagot spórolnak meg elődjükhöz viszonyítva. A fogyasztásmérést végigdokumentáltuk, az eredményről pedig egy három részből álló minisorozatot is készítünk.

Virtuális földrajzi kerítés: Automatizált alkalmazkodás
Technika

Virtuális földrajzi kerítés: Automatizált alkalmazkodás

Megkönnyíti a járművezetők munkáját, fokozza a közlekedés- és árubiztonságot, csökkenti a károsanyag-kibocsátást és a zajterhelést, valamint mérsékli az üzemelési költségeket. Dióhéjban ezt tudja a geofencing, magyarul virtuális földrajzi kerítés.

Itt elmondhatod a véleményedet!