Szlogeníró versenyt indít a Hyundai Motor Company! Dél-Korea legnagyobb autógyártója a FIFA partnereként támogatja a 2018-as labdarúgó-világbajnokságot. Ennek apropóján várják az ötletes szlogeneket, amelyek a Hyundai buszok oldalán díszelegnek majd.
Hirdetés:

Sajnos itthon nem látni az utakon Hyundai buszokat, pedig a dél-koreai márka palettáján többféle típus található. A legkisebb a County, fölötte helyezkedik el a kínálatban az Aero Town. Ezeknél nagyobb, városi autóbusz a Super Aero City és a legnagyobb a Universe. Legutóbbi már egy igazi távolsági busz, és ezek tűnnek majd fel a 2018-as labdarúgó-világbajnokságon, amelyet Oroszországban rendeznek. A hangulat fokozásának érdekében a focirajongók számára egy játékot is hirdettek: kedvenc csapataik számára hangzatos szlogeneket kell kitalálniuk. Összesen 32 nemzeti válogatott küzd majd az elsőségért, akik mindannyian várják az ötletes szlogeneket. A szurkolók az ötleteiket a FIFA hivatalos honlapján adhatják le február 28-ig. Áprilisban kihirdetik a három döntős szlogent – mind a 32 csapat esetében – amelyek közül online szavazással választják ki a nyertest.

 -

Természetesen a Hyundai Universe is több változatban kapható. A legnagyobb példánya 12 méter hosszú, 50 ülőhely található benne, illetve még egy a vezető számára

A nyertes mondatok a csapatok buszain díszelegnek majd. A szerzőik pedig exkluzív utazást nyernek, amelynek során természetesen feljutnak majd a buszokra, amelyeken a szlogenjük olvasható, illetve valamelyik Hyundai gépjárművel a csapat konvojának tagjaként gurulhatnak el kedvenc csapatuk egyik mérkőzésére.