Négy, kívül-belül egyedülállóan átfaragott Ford pickup is bemutatkozott a Las Vegas-i SEMA Show tuningkiállításon.
Hirdetés:

Miként az Egyesült Államok a pickupok és a tuningautók hazája, arrafelé a tuningolt pickupoknak is túlméretes a kultusza. Kiváló keresztmetszetet nyújt erről minden alkalommal a Las Vegasban megrendezett SEMA Show. Íme, egy kis képes ízelítő a világ egyik legnagyobb tuningkiállításán felvonultatott Ford pickupokról 2016-ból.

2017 Ford F-350 Super Duty 4×4 Lariat Crew Cab Dually by MAD Industries
Őrületes luxus egy vontatójármű alapjain – ezt kínálja a MAD Industries kiállított modellje. A 2017 Ford F-350 Super Duty 4×4 Lariat Crew Cab modell 6,7 literes, V8-as Power Stroke dízelmotorjának a Gibson Performance kipufogórendszerével varázsoltak még nagyobb teljesítményt, és félelmetes erőt sugárzóan dübörgő hangot. Az alumíniumból készült karosszériát metálfekete fényezéssel és krómozott, illetve vörös elemekkel látták el, a 28 colos keréktárcsáira pedig Gripper AT abroncsokat húztak. A fülke egyedi bőrkárpitozású belsőterében magasfényű fekete és vörös felületek harmonizálnak a külsővel. A platóra pedig hattyúnyakas utánfutók húzására alkalmas vonóberendezés került.

 -

Egyedi lökhárítókat, LED-lámpákat, kompozit-elemeket és nem utolsó nagyobb hasmagasságot is kapott a Ford F-150 Raptor

2017 Ford F-150 Raptor Pre Runner by DeBerti Design
Ez a Ford F-150 Raptor a DeBerti Design és a Foutz Motorsports közreműködésével született meg. A 3,5 literes, V6-os EcoBoost motorral és tízfokozatú automatikus sebességváltóval felszerelt járművet a DeBerti Design egyedi lökhárítókkal, LED-es lámpákkal, illetve üvegszál-erősítésű kompozitból készült elemekkel ruházta fel. Míg a Foutz Motorsports közel nyolc centiméterrel nagyobb hasmagasságot biztosító felfüggesztésekkel, tíz centiméterrel szélesebb sárvédőívekkel, Fox lengéscsillapítókkal, hatdugattyús féknyergekkel, valamint különleges üzemanyagszűrőkkel, illetve -csövekkel látta el. A belsőtérben ötpontos biztonsági övekkel felszerelt sportülések, egyedi audiorendszer és speciális rádiókommunikációs rendszer érdemel figyelmet.

 -

Olyan különleges felfüggesztési elemeket kapott a Ford F-250 Super Duty 4×4, hogy szilárd úton és terepen is a lehető legjobb teljesítményt nyújtja

2017 Ford F-250 Super Duty Fabtech Shockzilla
A terepjáró szörnyetegek koronázott királyának tartja a Fabtech cég a legújabb alkotását, a Shockzilla nevű pickupot. Alapja egy 2017 Ford F-250 Super Duty 4×4 Lariat Crew Cab, 6,7 literes, V8-as Power Stroke dízelmotorral és hatfokozatú TorqShift automatikus sebességváltóval. Ezt húszcolos keréktárcsákkal, masszív, tíz centiméter átmérőjű lengéscsillapítókkal és egyéb különleges felfüggesztési elemekkel egészítette ki a Fabtech, hogy a jármű szilárd úton és terepen is a lehető legjobb teljesítményt nyújtsa. Az egyedi lökhárítóknál, sárvédő-szélesítéseknél és LED-es kiegészítő fényszóróknál is érdekesebb részlet, hogy az oldalsó fellépők behúzhatók.

 -

Elől-hátul egyedi lökhárítók díszítik a Ford F-250 Super Duty 4×2 modellt

2017 Ford F-250 Super Duty 4×2 XLT Crew Cab Widebody Design by TS Designs
A TS Design országúti cirkálót faragott a 6,2 literes, V8-as motorral és hatfokozatú TorqShift-G automatikus sebességváltóval hajtott 2017 Ford F-250 Super Duty 4×2 XLT Crew Cab modellből. Az egyedi készítésű lökhárítók elöl több mint hat, míg hátul több mint tizenegy centiméterrel növelték meg a jármű hosszát, még agresszívabbá téve a kiállását. Az Atlas Spring egyedi felfüggesztéseivel kellően leültették a pickupot, a 26 colos Forgiato keréktárcsáin pedig Lexani Diablo gumiabroncsok feszülnek. Természetesen platófedéllel is felszerelték a járművet, míg a belsőtérbe egyedi bőrkárpitozás, Kenwood hangrendszer és fényezett díszítőelemek kerültek.