Hirdetés:

Egész évben optimális tapadást biztosítanak az enyhe téli időjárásra optimalizált Firestone Roadhawk Winter Steer kormányzott, valamint hajtott tengelyekre szánt Roadhawk Winter Drive gumiabroncsok.

A Firestone legelső, teherautók számára kínált téli abroncscsaládját kifejezetten az európai flották igényeinek figyelembevételével és költségeik csökkentésének szem előtt tartásával fejlesztették. A Roadhawk Winter nagyszerűen kiegészíti a Firestone nehézkategóriás haszonjárműveknek szánt gumiabroncs-kínálatát. Hiszen amellett, hogy a futófelület élettartamát sikerült meghosszabbítani, úgy alakították ki, hogy egész évben optimális tapadást biztosítson. A boldog és elégedett felhasználók pénztárcáját egyenletesebb kopással kíméli, miközben Krakkótól Kalkuttáig sem gyűjti össze a köveket – inkább kilöki őket magából. Természetesen mindezt a mögöttük haladók örömére szépen lágyan, nem a puskagolyókhoz hasonlatosan teszi. Az M+S, valamint a három hegycsúcs és hópihe (3PMSF) jelzéseknek köszönhetően a lábujjhegye és sarka között hintázó, bal lábbal ébredt, unatkozó alpesi csendőr sem köthet bele a téli zimankó idején. A Firestone Roadhawk Winter Steer elsőként 385/65 R 22,5 és 385/55 R 22,5, a Roadhawk Winter Drive pedig 315/80 R 22,5, valamint 315/70 R 22,5 méretekben és 2024 júliusában kerül fel a kereskedők polcaira.

Isuzu D-Max Arctic Trucks AT37: Nagylábú gleccserjáró
Pihenőidő

Isuzu D-Max Arctic Trucks AT37: Nagylábú gleccserjáró

Ahogy a jeti amerikai rokona, úgy az Isuzu eddigi legnagyobb pickupja is nagy lábon él. Szó szerint, hiszen közel méteres átmérőjű abroncsaival akkor sem jön zavarba, ha a legközelebbi, gőzölgő vulkánhoz egy alattomos gleccseren keresztül vezet az „út”.

Hermész kegyeltjei
Motorsport

Hermész kegyeltjei

Immár kilencedik alkalommal a száguldó masztodonok legfőbb támogatója, egyúttal gumiabroncs-beszállítója a Goodyear.

Új Continental takarékos abroncsok: Nem felületes újdonságok
Bemutató

Új Continental takarékos abroncsok: Nem felületes újdonságok

Egyszerre igyekszik megfelelni a jó tapadás és a kis gördülési ellenállás szemben álló szempontjainak a Continental „ötödik” generációs takarékos abroncsa. Érdemes a regionális és távolsági fuvarozásra egyaránt ajánlott újdonság ígéreteinek mélyére ásni.

Citroën Traction Avant 11 Commerciale: Előre fogott lovak
Történelem

Citroën Traction Avant 11 Commerciale: Előre fogott lovak

Kilencven esztendővel ezelőtt, 1934-ben prezentálta Traction Avant modelljét a Citroën. Az előremutató önhordó szerkezetű, elsőkerék-hajtású konstrukció mai napig meghatározza a korszerű személyautókat, valamint kishaszonjárműveket.

Hosszú távú megoldás
Hírek

Hosszú távú megoldás

Új gumiabronccsal jelentkezett a Bridgestone. A hosszú távú fuvarfeladatokhoz fejlesztett Ecopia Enliten termékcsalád A osztályú gördülési ellenállást biztosít.

Itt elmondhatod a véleményedet!