Hirdetés:

Folytatódik a Volánbusz Zrt. és az MAN Kamion és Busz Kereskedelmi Kft. együttműködése a járműpark korszerűsítésére vonatkozóan, ugyanis nemrég megállapodást kötöttek további 29 NEOPLAN Tourliner autóbusz beszerzéséről.

Évek óta rendszeresen állít forgalomba új NEOPLAN Tourliner típusú, prémiumszínvonalú távolsági autóbuszokat a Volánbusz Zrt. Az idén februárban megrendelt, kéttengelyes, 49 ülőhelyes, kimagasló utazási élményt biztosító buszokkal országszerte közlekedhetnek majd az utasok. Kényelmükről többek között légkondicionáló, wifi-kapcsolat, USB-töltőcsatlakozók és 230 voltos aljzatok gondoskodnak. A korábbiaknál is nagyobb teljesítményű, Euro VId környezetvédelmi minősítésű dízelmotorral ellátott járművek Tempo 100 tanúsítvánnyal is rendelkeznek majd a gyorsabb közlekedés érdekében.

A képen balról jobbra: Dávid Ilona, a Volánbusz Zrt. elnök-vezérigazgatója, Martin Strier, az MAN Kamion és Busz Kereskedelmi Kft. ügyvezető igazgatója és Hoyos György, az MAN Kamion és Busz Kereskedelmi Kft. autóbusz-üzletágának igazgatója