Most hétvégén ismét a hazai közönség előtt lép pályára Kiss Norbi, ráadásul az idei szezonra magyar gárdával, Kecskeméten készült fel a kétszeres Európa-bajnok.
Hirdetés:

Kiss Norbi továbbra is a német tankpool24 csapat színeiben versenyez a Kamion Európa-bajnokság mezőnyében, azonban régi mérnökével, Bakó Csabával, magyar szerelőkkel és magyar műhelyben –a Mercedes-Benz személyautógyárnak is otthont adó Kecskeméten – készült fel a 2019-es szezonra. Összesen négy magyar szakember csatlakozott ugyanis a német csapathoz, amelynek két Mercedes-Benz versenykamionját egy kecskeméti műhelyben készítik fel a futamokra.

 

 -

 

Habár a motor fejlesztése továbbra is a németországi AKKA cég feladata. Kiss Norbi az új felállású csapattal bizakodva vágott neki a szezonnak, úgy érzi, hogy idén minden adott a tavalyinál is jobb teljesítmény eléréséhez. A magyar pilóta csapattársa idén a húszéves Fabio Citignola, aki eddig túraautózásban szerzett tapasztalatot. A szezon május 25–26-án kezdődött el az olaszországi Misano pályáján, majd a fordulatós első futamok után most hétvégén, június 22–23-án folytatódik a Hungaroringen.

 -