A luxusautók kényeztetését ötvözi az óriás pickupok erejével és képességeivel a Ford F-sorozat Super Duty kivitelének különleges Limited kiadása – luxusautós áron.
Hirdetés:

Nettó 25 millió forintnál is többet elkölthet új pickupjára, aki a Ford F-sorozat Super Duty Limited csúcsváltozatát választja. Cserébe akár egy F-35 harci repülőgépet – vagy hasonló tömegű más rakományt – is luxuskörülmények között vontathat a Ford pickupok új zászlóshajója. Ez persze részben nem meglepő, hiszen az USA legnépszerűbb haszonjárműgyártója már évtizedek óta kínál efféle hatalmas, hátul akár ikerabroncsozású pickupokat a tengerentúlon. Újdonságot sokkal inkább felszereltségében hoz a Super Duty új Limited kivitele, amely ezáltal minden eddigi F fölé emelkedik.

 -

Az USA piacára már ezen a télen megérkezik a Ford F-sorozat Super Duty Limited kivitele

 -

Az F-sorozat csúcsváltozatának hajtásáról a Ford 6,7 literes Power Stroke dízel V8-asa gondoskodik

 -

Szimpla vagy dupla hátsó abroncsozással az F-250, F-350 és F-450 pickupok rendelhetők duplafülkés Limited kivitelben

A Ford a piaci igényekre válaszolva alkotta meg Super Duty pickupjai luxusváltozatát. Hiszen a Super Duty kivitelek több mint felét eddig is igen gazdag felszereltséggel vásárolták a tengerentúlon. A Limited változatokat ennek megfelelően a nappali fotelek stílusát – és persze kényelmét – idéző ülések jellemzik. Méghozzá kéttónusú bőrkárpitozással, amelyből még a középső kartámaszra, sőt, a műszerfalra is jutott. Ezenkívül szarvasbőr mennyezetkárpit, igazi fabetétek és a különleges kivitel elnevezését hordozó feliratok jelzik mindenütt a csúcsváltozat kiválóságát. Kívülről a gazdagon krómozott hatalmas hűtőmaszk, a kategóriában egyedülálló, négy fénysugaras LED-technikájú fényszórók és a matt króm díszítésű, Limited feliratos hátfalajtó árulkodik a különleges kivitelről.

 -

A feliratok félreérthetetlenül a tudtunkra adják, hogy miben is ülünk

 -

Elhúzható árnyékoló is jár a hatalmas üvegtetőhöz

 -

Igazi fából készülnek a díszítőelemek

Nemcsak megjelenésében, hanem műszaki tartalmában is sokat ad a Ford F-sorozat Super Duty Limited. Alapáron kap Sync 3 infotainment rendszer és 360 fokos kamerarendszert, a vontatmányt is számításba vevő holttérfigyelőt, adaptív sebességszabályozót és sebességfüggően változó áttételű kormányzást, ráadásul mindezt kategóriájában egyedüliként. Továbbá a sávelhagyásra figyelmeztető rendszer, valamint a ráfutásos balesetek elkerülésére az automatikus vészfékező rendszer is alapáron jár a csúcskivitelű F-sorozathoz. Ugyancsak alapáras a hatalmas napfénytető, a fűthető kormánykerék, a fűthető ülések elöl és hátul, valamint az ülésszellőztetés elöl. Valóban luxusautós tehát a Ford csúcspickupjainak kényeztetése, mégpedig úgy, hogy ez mit sem von le eddigi képességeiből.

 -

Csakis összkerékhajtással kerül piacra a Ford F-sorozat Super Duty Limited változata

 -

Kár, hogy Európába nem jut el…