Hirdetés:

Filigrán háziasszonyok rémálma, egyúttal a kétbalkezes ezermesterek álma lehetne a Mercedes-Benz gigantikus porszívója.

Így vagy úgy, de egyikük sem tudná a hóna alá kapni. Nem ok nélkül közlekedik ideje jó részében vasúti síneken és csavarozták egy 33 tonna össztömegű, 6×4-es hajtásképletű Mercedes-Benz Actros 3351L alvázára. Ugyanis a holland és belga sínpályákat hivatott megszabadítani a hulladéktól. Amióta a csillagos kétéltű a holland illetőségű AH Vrij családi vállalkozás flottáját gazdagítja, nem sokat árválkodott a sarokban, szinte megállás nélkül szorgoskodik. Évente négyszer kiporszívózzák vele a port, homokot, sörösdobozokat, valamint papírhulladékot az amszterdami Schiphol repülőtér alagútjából. Mindez 27 éjszakai műszakot jelent! Továbbá egy hét kilométer hosszú belga vasúti alagút tisztaságáért is az ormányos Mercedes-Benz felel az év 12 hétvégéjén.

B-ON Pelkan: Futurisztikus varázsdoboz négy keréken
Zöld jövő

B-ON Pelkan: Futurisztikus varázsdoboz négy keréken

Íme, a német postások egyedi elektromos kishaszonjárművének szellemi utódja, a B-ON Pelkan. Raktérkialakítása igazi úttörőnek számít, ugyanis a gyártó saját fejlesztésű, intelligens csomagadagolója hihetetlen időmegtakarítást eredményez használójának.

Intelligens delfin
Hírek

Intelligens delfin

Innovációban szokás szerint nincs hiány a Renault Trucks háza táján. Úszkálnak az ötletekben, mint delfin a vízben.

DAF XDC 450 FAD: A mókuskerék ellenszere
Teszt

DAF XDC 450 FAD: A mókuskerék ellenszere

Semmi nem számít, csak a fordulók és a köbméterek, ezért a DAF XDC az üzemeltetőnek egy megbízható, erős munkaeszközt jelent. A járművezető számára pedig az építőipar hektikus világában a biztonság, a kényelem és a praktikum biztos szigete lehet.

Mercedes-Benz Arocs: Felemás testvérek
Technika

Mercedes-Benz Arocs: Felemás testvérek

Ezer tonnát kell megmozdítani, esetleg olajfinomítót oltani vagy villámgyorsan járhatóvá varázsolni egy lápvidéket? Természetesen nem egy járművel, de mindháromra pompás választás a Mercedes-Benz Arocs. Jöjjenek a különleges csillagrombolók!

Toyota Hilux Champ: A célszerűség bajnoka
Pihenőidő

Toyota Hilux Champ: A célszerűség bajnoka

Követve a globális járműipari trendeket napjainkra a pickupok platós, terepjárásra alkalmas luxusautókká váltak. Ám nem minden piacon, illetve nem mindenki igényli ezt a kifinomultságot és korszerűséget. Ezért született meg a Toyota Hilux Champ.

Renault Trucks Oxygen: Tiszta a levegő!
Zöld jövő

Renault Trucks Oxygen: Tiszta a levegő!

Így sóhajthattak fel a Renault Trucks mérnökei, midőn első alkalommal titokban kigördültek a szerelem városának flaszterére, hogy az érzékeinket serkentő, szokatlan oxigénmolekulával dúsítsák Párizs belső égésű őskövületekkel szennyezett utcaképét.

Itt elmondhatod a véleményedet!