Hirdetés:

Új gumiabronccsal jelentkezett a Bridgestone. A hosszú távú fuvarfeladatokhoz fejlesztett Ecopia Enliten termékcsalád A osztályú gördülési ellenállást biztosít.

A mérnökök ígérete szerint futásteljesítmény terén akár 40 százalékkal túlteljesíti elődjét kormányzott pozícióban, és hattal a hajtott tengelyre szerelt kivitelében. A minden évszakban használható gumiabroncs a Bridgestone szerint választ jelent a folyamatosan növekedő költségekre. Az Enliten fantázianév mögött az új mintázat, az optimalizált anyaghasználat és felépítés rejlik. Ezek együttesének köszönhető, hogy a hajtott tengelyeken 12, a kormányzott tengelyen 8 százalékkal csökkent a gördülési ellenállás. Nedves tapadás terén B osztályzatot ért el az új termékcsalád, amelynek első két tagja januártól már elérhető a forgalmazóknál. A pótkocsikra szánt Ecopia Trailer az év végén érkezik meg a kereskedőkhöz. Az új generáció fontos ismérve az is, hogy már az elektromos tehergépjárművekhez is ideális választás lehet. A Bridgestone mérnökei szerint egy átlagos, 200 járműből álló flotta esetében – amelynek járművei évi 120 000 kilométert futnak – akár évi 192 tonna szén-dioxid-kibocsátása is megspórolható az új generációval.

Goodyear újdonságok: Ideális egyensúlyban
Technika

Goodyear újdonságok: Ideális egyensúlyban

Nem könnyű egymásnak szögesen ellentmondó üzemelési körülményeknek egyaránt jól megfelelő gumiabroncsot kifejleszteni. A Goodyear újdonságai azonban éppen ilyenek. Az egyik terepes járművek, a másik furgonok üzemeltetőinek szól.

Amerikai tűzkőből japán szikra!
Hírek

Amerikai tűzkőből japán szikra!

Immár 124 esztendős múltra tekinthet vissza a Firestone. A Bridgestone égisze alá tartozó, amerikai gumiabroncsgyártó a közelmúltban mutatta be legújabb termékeit.

Gumiabroncs-nagyhatalom
Hírek

Gumiabroncs-nagyhatalom

Prémiumminőségű teherautó- és autóbuszabroncsok gyártásával bővül a Hankook márka 2007-ben alapított rácalmási gyára.

Itt elmondhatod a véleményedet!