Hirdetés:

Különleges sorozatot prezentált a Renault Trucks használt járműveket átalakító üzeme.

A T Red a használt, de felújított, egyszóval újrahasznosított haszonjárművek szériája, és immár a gyártó harmadik ilyen modellsorozata. A szimpatikus, fenntartható kezdeményezés jelentősen megnöveli a járművek élettartamát. Annál is inkább, mivel a franciák a teherautóikat több mint egymillió kilométeres futásteljesítményre tervezik. A T Red sorozat ezt a képességet hivatott a lehető legjobban kiaknázni. Már eddig is élen járt a használt járművek frissítésében a Renault Trucks. Belgiumi üzemükben nemcsak felújították a haszonjárműveket, hanem a profiljukat is képesek voltak bizonyos mértékig átalakítani. Ennek főleg az utóbbi években, a Covid–19-pandémia idején nőtt meg a jelentősége. A soha előtte nem tapasztalt járműhiány olyan vesszőfutást indított a használt járművek piacán, ami néha egészen szürreális szituációkat és vételárakat szült. Habár ez az áldatlan helyzet mostanra némileg normalizálódott, az új járművek beszerzését mai napig hosszú várakozási idők és/vagy kompromisszumok övezik. Arra azonban mindenképp rávilágított ez a nehéz időszak, hogy az 500-600 ezer kilométert futott járművekben még nagyon sok potenciál rejtőzik. Természetesen nem merült ki a Renault Trucks lelkesedése a T Red feltűnő, vörös árnyalatú dizájnelemeinél. A 13 literes motorok a teljes felújítás mellett motor- és váltószoftver frissítést kaptak, ezáltal csökkent a tüzelőanyag-fogyasztásuk. Olyan szoftveres újdonságok is bekerültek az eszköztárukba, mint a kanyarvilágítás és a terhelésjelző. A Renault Trucks az újra ropogós járművekre 240 ezer kilométer vagy 24 hónap garanciát vállal.

Intelligens delfin
Hírek

Intelligens delfin

Innovációban szokás szerint nincs hiány a Renault Trucks háza táján. Úszkálnak az ötletekben, mint delfin a vízben.

Egységben az erő!
Hírek

Egységben az erő!

Bármerre tekintünk, együttműködéseket látunk! Nincs miért csodálkozni, hiszen felgyorsult világunkban az egyre növekvő elvárásoknak és szigorodó előírásoknak egyre inkább csak úgy tudnak megfelelni a gyártók, ha összefognak és egyesítik erejüket, valamit szellemi tőkéjüket.

Renault Trucks D típusfrissítés: Felfrissülnek
Zöld jövő

Renault Trucks D típusfrissítés: Felfrissülnek

Megújult formákkal és új biztonsági funkciókkal frissítette fel főként terítőfuvarozásra készült, D-sorozatát a Renault Trucks. A járművei élettartamának meghosszabbítására irányuló sokrétű törekvései között megjelent az utólagos villamosítás is.

Bizonyítottan takarékos
Hírek

Bizonyítottan takarékos

Összesen 40 darab, különösen takarékos Renault Trucks nyerges vontatót vesz át idén az áru- és személyszállítással egyaránt foglalkozó Inter-VM Trans Kft.

Renault Trucks Oxygen: Tiszta a levegő!
Zöld jövő

Renault Trucks Oxygen: Tiszta a levegő!

Így sóhajthattak fel a Renault Trucks mérnökei, midőn első alkalommal titokban kigördültek a szerelem városának flaszterére, hogy az érzékeinket serkentő, szokatlan oxigénmolekulával dúsítsák Párizs belső égésű őskövületekkel szennyezett utcaképét.