Hirdetés:

Új szintre emeli a távmunka lehetőségeit a Hyundai különleges, luxusirodának kialakított távolsági autóbusza. Ebben a járműben ugyanis egy csapat utazás közben, illetve a kitelepülés helyszínén is maximális hatékonysággal dolgozhat.

Habár a koronavírus-járvány óta sokkal többen választják az online hívásokat és konferenciákat a személyes találkozások helyett az idő- és költséghatékonyság érdekében, sok esetben nem kerülhető el vagy legalábbis előnyösebb a valós jelenlét. Az üzlet alapja a bizalom, ez pedig sokkal jobban elmélyíthető egy kézfogással, egymás szemébe nézéssel vagy egy közös ebéddel, mint videóhíváson keresztül. Továbbá egy gyárlátogatás, telephelybejárás vagy építési projekt ellenőrzése sem ugyanazt az eredményességet éri el virtuálisan, ha ez egyáltalán kivitelezhető. Természetesen a példákat még hosszasan lehetne sorolni. Éppen ezért utazni továbbra is kell, ami gyakran értékes időt emészt fel, ez pedig egy vállalat esetében jelentős költségekre fordítható le.

Az egyszemélyes munkaállomások kialakítása és felszereltsége maximális kényelmet nyújt munkavégzéshez és pihenéshez egyaránt

Ebből kiindulva alkotta meg a Hyundai a Universe távolsági autóbusza alapján a mobil irodát, amely luxusszínvonalú körülményeket kínál a hatékony munkavégzéshez, legyen szó egyéni vagy csapatmunkáról. A jármű különleges belsőterének harmonikus formavilága egy nagyterű iroda hangulatát nyújtja világos színekkel, nagy üvegfelületekkel, igényes anyagokkal és félautomatikus árnyékolókkal. Az ügyfelek többféle belső elrendezés közül választhatnak. A 10 fős alapkivitel mellett több különböző 13 üléses kivitel is rendelkezésre áll. Az egyikben csapatmunkához alakítottak ki teret az utastér első részében is, a másikat kibővített irodatér jellemzi, míg egy harmadik alaprajzban utazáshoz, illetve közös munkához is megfelelő különálló üléseket találunk.

A fedélzeten igényes tárgyalótér is kialakítható konferenciaasztallal és kanapékkal

A csapatmunkához kínált terekben videókonferenciákhoz szükséges eszközök, felhajtható konferenciaasztal, szembenéző kanapék és egyedi tárolók segítik a kényelmes és hatékony munkát. Míg az egyszemélyes munkaállomásokon prémium-színvonalú, dönthető fotelek, lehajtható asztalkák, vezeték nélküli telefontöltők, egyéni szórakoztatóelektronikai rendszerek és személyes tárolóhelyek biztosítanak kényelmes körülményeket munkához és pihenéshez egyaránt. A különböző funkciók közötti térelválasztóként praktikus tárolóhelyek, szekrények szolgálhatnak.

Az ügyfelek többféle belső elrendezés közül választhatnak a tárgyalóterek, az egyszemélyes munkaállomások, valamint a különálló ülések számát és elhelyezését illetően

Az 1967-ben alapított és ma már kétszáznál is több országban több mint 120 ezer alkalmazottal jelen lévő Hyundai Motor Company a 2021-es Szöuli Autószalonon mutatta be a Universe Mobile Office autóbuszt. Aki azt hitte mindezek alapján, hogy ez csupán egy látványos és elfeledett tanulmány, az bizony téved. Ugyanis a gyártó tavaly év végén bevezette a koreai piacra ezt a különleges és innovatív távolsági buszt. Egészen új tartalommal tölti meg a távoli munkavégzés fogalmát.

Itt elmondhatod a véleményedet!