Hirdetés:

Megihlették az MAN TGX Individual Lion S sikerei az oroszlános gyártót. Ezért megalkotta a kínálat túlsó végén trónoló TGE kishaszonjármű hasonló megjelenésű és csúcsfelszereltségű különleges kiadását.

A TGE Individual Lion S olyan sportos részletekkel vonzza a tekinteteket, mint a rozsdamentes acélból készült panel az első rendszámtábla felett, a vörös díszcsíkok és féknyergek, a fekete könnyűfém keréktárcsák, a három részből álló hátsó légterelő, a karbonmintás tükörházak és az oldalsó, illetve hátsó fellépők. A belsőtérben vörös hímzésű bőrkárpitozással és dombornyomott oroszlánnal ellátott ülések, vörös díszítőelemek, LED-es lábtérvilágítás és az ajtókban kialakított további tárolórekeszek jelzik a modell egyediségét. A TGE Individual Lion S egyébként a lengyelországi Sady városában nemrég átadott MAN Individual üzem első terméke. Itt több mint háromezer négyzetméternyi területen mintegy negyven fő dolgozik a TGE kishaszonjárművek olyan speciális átalakításain, amelyek a sorozatgyártásban nem valósíthatók meg.

MAN TGX Individual Lion S: Oroszlánkirály

Különleges születésnapi ajándékkal üdvözölte új tehergépkocsi-generációjának legelső évfordulóját az MAN. Csúcsragadozójuk láttán úgy megilletődtem, mint Pampalini, a rettenthetetlen vadász, amikor tövisszúró gébics helyett üvöltő oroszlánt fogott.