Hirdetés:

Nem kevesebb mint hét győzelmet aratott a Škoda Auto a 2021-es Év Céges Autója díjak kiosztóján, így az eddigi legnagyobb sikerét érte el a firmenauto német szaklap elismert megmérettetésén.

A 165 flottaszakértőből álló zsűri húsz kategóriában szavazta meg a legjobbnak ítélt modelleket a német flottajárműpiac legsikeresebb szereplői közül. Az Octavia a kompakt autók szegmensében immár tizenegyedik alkalommal nyerte el a legjobb importjármű címét. Nagyobb testvére, a Superb, a középkategóriában, míg a Superb iV a hálózatról tölthető hibrid, középkategóriás modellek körében szerezte meg az első helyet az értékelésben az importált járművek közül. A cseh gyártó szabadidő-autói is lenyűgözték a zsűrit a szabadidő-autók és crossover járművek különböző méretkategóriáiban. Így a Kamiq a kicsi, legfeljebb 4,3 méter hosszúak között, a Karoq a kompakt, azaz maximum 4,5 métereseknél, míg a Kodiaq a középkategóriásoknál, vagyis 4,8 méternél nem hosszabb típusok osztályában aratott győzelmet, természetesen az importautók körében. Az Enyaq iV pedig a középkategóriás, elektromos hajtású, importált autók között kapta a legtöbb szavazatot.

Előző cikkFöldkerülő
Következő cikkFeltölt téged is
Kisgyermekkorom óta rajongok a tehergépkocsikért, ezért már a gépészmérnöki tanulmányaim alatt örömmel elkezdtem írni a Rolling Tons magazinba. 2002-től a nyomtatott kiadvány főszerkesztőjeként dolgozom, és azóta nem szűnő lelkesedéssel tesztelem a legújabb haszonjárműveket.

Itt elmondhatod a véleményedet!