Silverado néven futnak majd a Chevrolet legújabb Class 4 és Class 5 kategóriába tartozó, közepes méretű haszonjárművei. Bemutatkozásuk 2018 második felében várható.
Hirdetés:

Megújította közepes méretű haszongépjárműveinek palettáját a Chevrolet az elmúlt három évben. Felfrissült a Colorado, új Low Cab Forward bulldogfülkés teherautókat mutattak be, illetve újratervezték a 6,6 literes Duramax dízelmotort, amelyet a nehéz-teherautókban használnak. Ezekből a fejlesztésekből jól látszik, hogy a csokornyakkendős márka nem szeretne lemaradni a Ford mögött. A kékoválosok ugyanis hasonlóan szerteágazó haszonjármű-kínálattal csábítják az ügyfeleket. Az F-sorozatuk például hosszú ideje letaszíthatatlan a trónról.

 -

Szintén népszerű pickup az USA-ban a Chevy Silverado

A Silverado 4500 és 5500 is elérhető majd rövid-, illetve duplafülkés változatban. Emellett természetesen többféle felépítménnyel és tengelytávolsággal választhatják majd az ügyfelek, 4×2-es vagy 4×4-es hajtásmóddal egyaránt. Ráadásként az autókat 4G LTE technológiával is felszerelik. Az extraként rendelhető vezeték nélküli internetelérés a flottakezelők dolgát könnyítheti meg, növelve a biztonságot és a termelékenységet. Mindegyik 4500 és 5500 változat a Duramax dízelmotort kapja, amelynek nyomatéka az Allison automatikus sebességválóján keresztül jut majd a kerekekhez. Pontos adatokkal egyelőre még nem szolgált a Chevy, ígéretük szerint az autó hivatalos bemutatójakor érkeznek a részletes technikai adatok.