Megnyílt az első magyarországi TRP alkatrész- és szervizközpont április 29-én, a Cargobull Szerviz Kft. bicskei telephelyén. A DAF Trucks által létrehozott TRP márka rendkívül széles választékában minőségi alkatrészek sorakoznak.
Hirdetés:

Európában már több mint ezer értékesítési pontot számlál a népszerű Truck and Trailer Parts (TRP) márka hálózata, amely április végén kiegészült az első magyarországi alkatrész- és szervizközponttal. A bázis az M1 autópálya 39. kilométerénél, a bicskei lehajtó közelében található Cargobull Szerviz Kft. telephelyén működik. Földrajzi elhelyezkedése azért is nagyon előnyös, mert közel fekszik a PACCAR Parts zsámbéki alkatrészelosztó központjához, ezáltal gyors és rugalmas kiszolgálás biztosítható az ügyfelek számára.
Az elmúlt több mint tíz évben a Schmitz Cargobull pótkocsik szervizelésével kiterjedt ügyfélkört és jó hírnevet szerzett Cargobull Szerviz Kft. közel két éve kiemelt partnerként DAF márkaszervizként is tevékenykedik. A cég így a „Mindent egy helyen” filozófia jegyében teljes körű szolgáltatást nyújtva valóban mindent egy helyen kínál ügyfeleinek, amire csak szükségük lehet a komplett szerelvényeikhez. Ezt emelték most még magasabb szintre az első magyarországi TRP alkatrész- és szervizközpont megnyitásával. Ehhez egyébként teljesen átalakították a szerviz ügyfélváró helyiségét, amely így már sokkal inkább shop jellegű.

 -

A megnyitó ünnepségen a szalagot Paul van de Laak, a PACCAR Parts üzletfejlesztési munkatársa, Daniel J. Heller, a DAF Hungary Kft. alkatrész-értékesítési igazgatója, Möhring Emese, a Cargobull Szerviz Kft. ügyvezető igazgatója, Jörg Möhring, a Cargobull Szerviz Kft. tulajdonosa és Márkus Miklós, a Cargobull Szerviz Kft. ügyvezető igazgatója vágta át

A TRP márka több mint 75 ezer termékből álló kínálatában mindenféle gyártmányú tehergépkocsihoz, illetve pótkocsihoz megtalálhatók alkatrészek, tartozékok és műhelyfelszerelések, amelyek a legszigorúbb minőségi követelményeket is teljesítik. A Cargobull Szerviz Kft. korszerűen felszerelt műhelye és magas szinten képzett szakemberei pedig az alkatrészek beszerelésében is állnak az ügyfelek rendelkezésére, valóban teljes körű szervizkiszolgálást nyújtva. Ráadásul nemcsak a TRP termékeire, hanem a Cargobull Szerviz Kft. műhelyében elvégzett munkára is egyéves garancia vonatkozik, akárcsak a TRP más európai központjaiban.
Az ügyfelek a www.trpparts.com címen érhetik el a TRP online katalógusát, míg online alkatrész-webáruházához a Cargobull Szerviztől kérhetnek hozzáférést.

 -

A TRP alkatrészek a legszigorúbb minőségi követelményeknek is megfelelnek