Hirdetés:

Nagy szavakból nincs hiány, hiszen népszerűnek és erősnek is tartja új járművét az utólagos átalakításokat kínáló Heero.

Saját bevallásuk szerint elkápráztatta a NUFAM 2023, Németország legnagyobb haszonjármű-kiállításának látogatóit a Heero E-Transporter. Az E-Works Mobility GmbH. egyenesen Germánia legerősebb elektromos kishaszonjárművének kiáltotta ki az általa villamosított Mercedes-Benz Sprinter furgont. Ismereteink szerint erre a címre a 198 kilowattos Ford E-Transit azért esélyesebb. Kétségtelen, hogy az ötszáz kilométeres hatótáv, a 3,5 vagy 5,5 tonnás össztömeg, valamint a kivitel függvényében 3,5 tonnás vontatási képesség kecsegtető. Ám a 180 kilowattos teljesítménye azért elmarad a kékoválos konkurenciától. Állításuk szerint a teljes egészében Németországban tervezett átalakítókészletükkel, München mellett gyártott E-Transporter modellek minősége és paraméterei minimum egyenértékűek a tömeggyártók termékeivel, mégis kiemelkedő ár-érték aránnyal büszkélkedhetnek. A gazdag alapfelszereltség ellenére a konkurencia belépőmodelljeinek vételára alatt tudtak maradni húsz százalékkal. Ezt részben úgy érték el, hogy felépítménytől függetlenül minden Heero ugyanazt az elektromos hajtásláncot és akkumulátorcsomagot kapja. Mivel az alapot jó állapotú használt, dízelmotoros Sprinter modellek szolgálják, ezért egyúttal a körforgásos gazdaság felé is tesznek egy fontos lépést.

Ford Transit Custom: Stabilan suhanó
Teszt

Ford Transit Custom: Stabilan suhanó

Kényelmesebb fülkével, már-már sportos kormányzással, valamint minden eddiginél szélesebb kínálattal igyekszik a típus piaci pozíciójához méltó utódlásról gondoskodni a Ford. Az első személyes tapasztalatok néhány gyermekbetegségtől eltekintve biztatók.

Utolsó gladiátor
Hírek

Utolsó gladiátor

Valójában, ha nem szólnak, lehet észre sem vettük volna, hogy alig három esztendő után befejezi európai karrierjét a Jeep Gladiator.

BYD ETP3: E-xkluzív furgon
Teszt

BYD ETP3: E-xkluzív furgon

Sose ítélj első látásra! Habár egy csehszlovák porszívónak is becsületére válna a fantáziadús ETP3 elnevezés, mi több, korosodó japánnak tűnik a BYD elektromos kishaszonjárműve, innovatív akkumulátortechnológiájával sokkal modernebb náluk.

International Pick-Up Award teszt 2023, Athén: Terepen is jók
Teszt

International Pick-Up Award teszt 2023, Athén: Terepen is jók

Nem akármilyen újdonságok vártak az International Pick-Up Award zsűrijére! A görög főváros közelében a tengerparton, valamint aszfalton és nehéz hegyi terepen róttuk a köröket. E benyomások után szavaztunk arról, ki érdemli meg az aktuális trófeát.

Agrale Marruá: Amazonasi amazonok
Pihenőidő

Agrale Marruá: Amazonasi amazonok

Ha valahol, akkor a szamba hazájában valóban elengedhetetlen a robusztusság, valamint kiváló terepjáró képesség. Hiszen kis túlzással csak a Sambódromo, a riói karnevál hétszáz méteres sétánya van leaszfaltozva.

Itt elmondhatod a véleményedet!