Hirdetés:

Bemutatta teljesen integrált központi gumiabroncsnyomás-szabályozó rendszerét (CTIS) a BFGoodrich. Az ActivAir segítségével menet közben beállíthatjuk a terep jellegéhez legideálisabb abroncsnyomást.

Így a süppedés veszélye nélkül közlekedhetünk hóban, sárban vagy homokon, sőt még sziklamászáskor is megfelelő tapadása lesz abroncsainknak. További fontos szempont, hogy durva útfelületen még nagy sebesség mellett is kíméletesebb és komfortosabb futást tesz lehetővé. Miután szilárd útburkolatra érünk, megállás nélkül visszaállíthatjuk a gyári értékre az abroncsok nyomását, hogy kiküszöböljük megnövekedett kopásukat, melegedésüket, valamint járművünk nagyobb fogyasztását is. Mindehhez elég kiválasztani egyet a négy beállított „útfelület” közül, és a rendszer automatikusan felpumpálja a kerekeket vagy kiengedi belőlük a levegőt. Az integrált jelző szó szerint értendő, a rendszer saját légsűrítője a Dynatrac külön e célra készített tengelyein keresztül, közvetlenül a keréktárcsának továbbítja a nyomást, nincsenek külső vezetékek. A termék elsőként a Jeep terepjáróihoz, így például a Gladiator pickuphoz elérhető.

Mégsem lapos a Terra
Hírek

Mégsem lapos a Terra

Csehország terepjárós ékköve, a Torsus bejelentette együttműködését a futómű-specialista JRZ Suspension Engineering céggel. A hír elsőre unalmasnak hangzik, ám izgalmas új erényekkel vértezi fel a terepjáró kishaszonjárműveket.

#vanlife: Fogd minden holmid és költözz furgonba
Pihenőidő

#vanlife: Fogd minden holmid és költözz furgonba

Nyáron sokan lakóautóval vágnak neki a vakációnak. Elsőre nem tűnik túl komfortosnak, mégis egyre többen választják hosszabb távú életvitelre is az átalakított kisteherautókat. Okosabbnál okosabb megoldásokat és minden egyes napra kalandot tartogat ez.

Hennessey Performance pickupok: Ezerlófiai
Hírek

Hennessey Performance pickupok: Ezerlófiai

Steven Spielberg sem álmodhatott tökéletesebb őslényekről a Hennessey ezer lóerős szörnyeinél. Habár néhány sprint után garantáltan orangutánokéval vetekedően hosszúra nyúlt volna a platóra kapaszkodott vadőrök karja. Lássuk a medvét!

Hyundai Universe Mobile Office: Gördülő iroda
Pihenőidő

Hyundai Universe Mobile Office: Gördülő iroda

Új szintre emeli a távmunka lehetőségeit a Hyundai különleges, luxusirodának kialakított távolsági autóbusza. Ebben a járműben ugyanis egy csapat utazás közben, illetve a kitelepülés helyszínén is maximális hatékonysággal dolgozhat.

SEMA Show 2022: Viva Las Vegas
Pihenőidő

SEMA Show 2022: Viva Las Vegas

Nem véletlenül dalolta ezt Elvis Presley, a rock and roll királya. Éljen sokáig a sivatagi városban megrendezett SEMA Show is, ahol évente összegyűlnek a tuningalkatrészekre és átépítésekre szakosodott cégek, hogy világgá kürtöljék kreativitásukat.

Itt elmondhatod a véleményedet!