Hirdetés:

Jelentős flottafejlesztést hajtott végre a Happ Kft., amelynek keretében 35 új Volvo FH 460 I-Save nyerges vontatót szerzett be. Happ Olivér, a cég ügyvezetője örömmel számolt be a döntés hátteréről és a kezdeti tapasztalatokról.

Több mint harminc évvel ezelőtt egyetlen teherautóval indult a Happ Kft., amely jelenleg már 120 ponyvás, illetve hűtős járművel végez belföldi és nemzetközi fuvarozást. A mai napig száz százalékban családi tulajdonú cég márkói telephelyén saját szerviz és húszezer négyzetméteres raktárközpont is működik. A flottában harminc 3,5–12 tonnás tehergépkocsi és kilencven nyerges szerelvény üzemel, utóbbiak közül 66 darab a Volvo Trucks terméke. A vállalkozás az elmúlt egy évben összesen 35 új Volvo FH 460 I-Save Globetrotter vontatót állított forgalomba, és hamarosan átvesz három fülke-alvázas modellt is.

„Első Volvo tehergépkocsinkat 2006-ban szereztük be, és azóta is túlnyomó többségben ezt a márkát részesítjük előnyben” – kezdte Happ Olivér, a cég ügyvezetője. „Ebben különösen nagy szerepet játszik az, ahogyan a Volvo Hungária Kft.  az ügyfeleit kezeli, a megrendeléstől az átadáson át, és a sok éven át tartó üzemeltetés alatt is. Még soha semmilyen kérésünkre vagy igényünkre nem mondtak nemet, mindig igyekeznek a lehető legjobb megoldást megtalálni, ami példaértékű a piacon. Ezért igen szoros és jó az együttműködésünk, például  Budapesten, a Cinkotai úton még irodát is bérlünk a Volvo Hungária Kft. telephelyén. Emellett a szervizháttér is kiváló, gyors és jó lefedettségű. De szerencsére nem kell gyakran igénybe vennünk, mert Volvo teherautóink megbízhatósága is dicséretes. A legújabb FH vontatóink pedig száz kilométerenként átlagosan 2-2,5 literrel kevesebb gázolajat fogyasztanak elődeikhez képest, ami jelentős előrelépés. Járművezetőink is nagyon szeretik az új FH nyergeseket, különösen a pontos úttartásukat, csendességüket és kifinomult sebességváltójukat. Ők is valóban prémiumkategóriásnak érzik ezeket a munkaeszközöket. A Volvo Connect telematikai rendszert pedig hasznosnak találjuk a sofőrök vezetési stílusának részletes kiértékeléséhez, akárcsak a Volvo Hungária Kft. profi színvonalú járművezető-továbbképzését. Napjainkban szintén a göteborgi márka mellett szól a viszonylag rövid szállítási határidő és a körülményekhez képest féken tartott beszerzési ár. Nem érzünk visszaélést a kereslet növekedéséből adódóan. Ezért biztos vagyok benne, hogy a legközelebbi járműbeszerzésünk alkalmával is újabb Volvo FH vontatókkal gazdagodik majd a flottánk” – fejtette ki elégedetten a Happ Kft. ügyvezetője.