Hirdetés:

Különleges kivitellel emlékezik meg a DAF az elmúlt időszakban különösen komoly próbatétel elé állított szállítási iparág helytállása előtt. A márka zászlóshajója státuszához hűen büszkén hordozza a tulajdonos országának zászlaját.

Nyerges vontatóként és felépítményezhető alvázas teherautóként is elérhető a DAF XF Unity Edition, mindkét esetben a PACCAR MX-13 motor 480 lóerős változata dolgozik a fülke alatt. A limitált széria modelljei kívülről könnyedén felismerhetők a briliánsfehér fényezésen látható egyedi díszítések és nemzeti színű csíkok alapján. A járművek specifikációjával igyekeztek maximálisan a járművezetők kedvében járni, ezért csak a két legtágasabb fülkét kínálják ezekhez. Belül nem hiányzik a fényűző kivitelű légrugós vezetőülés, a legnagyobb tudású légkondicionáló és a hat hangszórós audiorendszer sem. Az alsó ágy különösen kényelmes matracot kapott, alatta hűtőrekesz gondoskodik az elemózsia megőrzéséről. Ezenkívül a vezető vásárlási utalványt kap, amelyből a hollandok ajándéktárgyaival a járművéhez igazgathatja a saját szerelését is. Természetesen a kedvező üzemeltetésre is gondoltak, ezért a felszereltségi lista tartalmazza a domborzathoz előrelátón igazodó hajtásláncvezérlést és az MX-motorféket is. A gondtalan munkavégzést 36 hónapos javítási és karbantartási szerződés segíti.

A központi sajtófotókon a kontinensünkön egyik leginkább érintett Olaszország trikolórja látható, a végleges magyar dizájnról a DAF értékesítőinél érdemes érdeklődni

Itt a gyors döntések ideje! A DAF XF Unity Edition különleges kivitel még a jövő hét végéig rendelhető.