Június végén a Krone Commercial Vehicle cégcsoport vezetése aláírta a szerződést a holland Knapen cégcsoport összes részvényének felvásárlásáról.
Hirdetés:

Így az illetékes versenyhivatalok jóváhagyásával a Knapen Trailers, a mozgópadlós pótkocsik egyik piacvezető európai gyártója a Krone cégcsoport tagjává válik. Saját üzleti területükön képviselt szakértelmük egyesítésével a két vállalat kinyilatkoztatott célja, hogy kiváló minőségű termékeket és professzionális színvonalú szolgáltatásokat nyújtsanak ügyfeleiknek és partnereiknek Európában. A Knapen továbbra is önálló vállalatként tevékenykedik majd a Krone Commercial Vehicle cégcsoporton belül, és a sikeres vezetőségét sem szervezik át. Sőt, a cég többi munkatársának pozícióját sem érinti az összeolvadás, így a termékeit is kizárólag saját maga értékesíti majd az eddigi csapatának közreműködésével.

 -

A képen balról jobbra: Alfons Veer, a Krone Holding SE. igazgatótanácsának tagja, Peter Joosten, a Knapen Trailers B.V. ügyvezető igazgatója és Bernard Krone, a Krone Holding SE ügyvezető igazgatója és tulajdonosa