Harminc új DAF XF 480 Super Space Cab nyerges vontatót szerzett be idén a harmincéves K&V Nemzetközi Fuvarozó Kft., amely szinte a kezdetektől fogva kitart a holland márka mellett.
Hirdetés:

Jelenleg több mint 150 tehergépkocsit, több mint 50 autóbuszt és több mint 300 munkatársat foglalkoztat az 1989-ben családi vállalkozásként alapított cég, amely ma már a száraz- és hűtött áruk nemzetközi, illetve belföldi fuvarozása mellett raktározással, személyfuvarozással, valamint gépjárművek szervizelésével és műszaki vizsgáztatásával is foglalkozik. A 130 nyerges vontató 99 százaléka DAF XF típusú, ezenkívül közel tíz 7,5, illetve 12 tonnás DAF LF is szerepel a flottában. A járműpark egyik holland munkaeszköze már több mint kétmillió kilométert futott.

„Első DAF tehergépkocsinkat 1990-ben szereztük be, és a megbízhatóság, az ár-érték arány, a gépkocsivezetők preferenciája, a kiváló szervizháttér, illetve alkatrészellátás, a kialakult jó kapcsolatok, valamint a kiváló szolgáltatások miatt azóta is a holland márka mellett tesszük le a voksunkat. Már mintegy száz új generációs XF 480-as dolgozik cégünknél, amelyek valóban nagyon jól teljesítenek a tüzelőanyag-fogyasztás tekintetében, gépkocsivezetőink pedig kedvelik erőteljes, nyomatékos motorjukat, korszerű vezetéstámogató rendszereiket és kimagasló kényelmüket. Minden DAF járművünk három évre érvényes MultiSupport Full Care javítási és karbantartási szerződéssel fut, a Hungarotruck Kft. márkaszervizében pedig gördülékeny kiszolgálásban részesülünk. Ezenkívül a saját szervizbázisunkat is elsősorban a DAF-ra rendeztük be, és a műveletek döntő többségét magunk is elvégezhetjük a Hungarotruck Kft. maximális szakmai támogatásának köszönhetően. Régóta használjuk a TRP alkatrészeket, amelyek ár-érték arányával és minőségével szintén elégedettek vagyunk. Továbbá rendszeresen igénybe vesszük a DAF járművezető-képzését, míg a DAF Connect telematikai rendszert most teszteljük” – mondta Varga József.

 -

Varga József, a fuvarvállalat ügyvezetője (jobb oldalon) vette át az új DAF vontatók kulcsait Naszvetter Pétertől, a Hungarotruck Kft. újjármű-értékesítési vezetőjétől (bal oldalon)