Idén ünnepli 125 éves, újításokban mindig is bővelkedő múltját a Renault Trucks, amelynek alkalmából egy korlátozott példányszámú különleges kiadást is piacra bocsát T High 1894 Edition néven.
Hirdetés:

Európában csak 125 ilyen modell kerül forgalomba, így valóban egy exkluzív sorozatot alkotott meg a gyártó. A Berliet logójának színeiben pompázó modellek éjfélkék fényezését így aranysárga részletek egészíti ki, míg a keréktárcsák vörösek. A fülke két oldalán és hátfalán Edition 1894 felirat árulja el a limitált kiadás nevét, az oldalsó szoknyákon pedig a márka ikonikus teherautóiból rajzolódik ki a Renault Trucks gyémánt formájú emblémája, amelynek közepén a Berliet emblémájából származó gőzmozdony látható.

 -

A belsőtérben is ugyanez a színvilág uralkodik, a műszerfal és a kormánykerék éjfélkék, az ajtókárpitokon pedig vörös és kék betétek díszelegnek, míg a levegőbefúvók körül vörös keretek csillognak. A Recaro ülések fekete bőrkárpitozása vörös varrással készült, a fejtámlákon pedig aranysárga Edition 1894 felirat pompázik. A padlószőnyegek szintén vörös varrásúak, a függönyök pedig aranysárgák. A központi kijelzőn is visszaköszön az Edition 1894 felirat, míg az 520 lóerős járművet tolatássegítő kamerával is felszerelik.