Meggyőzte a tesztjármű Szurovcsák Andrást, a Szuro-Trade Kft. ügyvezető igazgatóját, így a vállalkozás öt új DAF vontatót szerzett be 2018 őszén.
Hirdetés:

Öt DAF XF 480 Super Space Cab nyerges vontatót szerzett be a Szuro-Trade Kft., amelyeket a kedvező tapasztalatok hatására hamarosan továbbiak követhetnek. Az 1996-ban családi vállalkozásként indult Szuro-Trade Kft., illetve a hozzá tartozó cégcsoport ma már nagyon széles tevékenységi körrel működik. Szállítmányozási üzletágának kapacitása évente 150-200 ezer tonna, amelyet 25-27 saját szerelvény, illetve alvállalkozók járművei biztosítanak. „2018 év elején kipróbáltunk egy új generációs XF tesztjárművet, amelynek hatására megrendeltünk öt XF 480 Super Space Cab modellt. Ezek a járművek maximális terhelhetőséget nyújtanak a motorteljesítmény vagy a fülkeméret terén tett kompromisszumok nélkül. Az első hónapok tapasztalatai alapján a járművek tüzelőanyag-fogyasztása kedvezőnek számít, amihez a Hungarotruck Kft. oktatója által tartott járművezető-továbbképzés is hozzájárult. A MultiSupport Full Care javítási és karbantartási szerződés, a három évre kiterjesztett garancia és a visszavásárlási garancia révén pedig három évig meglepetések nélkül, jól tervezhető költségekkel üzemeltethetjük az XF-eket. Emellett a DAF kiváló színvonalú szervizhátteret és kiszolgálást nyújt” – mondta Szurovcsák András, a Szuro-Trade Kft. ügyvezető igazgatója.

 -

A képen balról jobbra: Szurovcsák András, a Szuro-Trade Kft. ügyvezető igazgatója, Szurovcsákné Berecz Ágnes, a Szuro-Trade Kft. ügyvezető tulajdonosa és Kiss Dávid, a Hungarotruck Kft. ügyvezető igazgatója