George Miller az utóbbi évek egyik legjobb autós filmjét tette le elénk 2015-ben. Mad Max kalandjai közben olyan eszement járművek mozogtak a vásznon, amelyek között a teherautó-rajongók számára is akadt csemege. Kukkantsunk a kulisszák mögé!
Hirdetés:

Mihez kezdünk majd egy világégés után, amikor a tüzelőanyagért, a vízért és úgy általában a civilizáció alapvető javaiért vérrel és verítékkel tudunk csak hozzájutni? A választ a Mad Max filmek utánozhatatlan stílusban mutatták be. Sokan úgy vélik, hogy ezek az alkotások – köztük a legutóbbi, A harag útja – kizárólag az autórajongók és a sci-fi-kockák számára készültek, pedig más érdeklődésű nézőkben is mély gondolatokat ébreszthet fel néhány jelenetük. Persze azért javarészt igaz, hogy a benzingőzös atmoszférát csak egy bizonyos réteg érzi át igazán. Végignézve a Fury Road autóparkján, leginkább a nagy vasakat kedvelők érezhetik, hogy a kedvükben jártak a film készítői.

 -

A főhősök masinája, amellyel üldözőik elől menekülnek. Az összesen 18 kerekű jószág egy vontató és egy hot rod keveréke. A tartányában pedig biztos értékes tüzelőanyagot szállít – gondolja eleinte a néző. Aztán persze kiderül, hogy anyatej lötyög benne. Bizony, szóltam előre, hogy őrült film!

Áldott legyen a V8! Nézzétek végig a filmben használt járművekről szóló lenyűgöző videót! Emellett a képeket végiglapozva is láthatjátok a filmben felbukkanó teherautókat.