Magánrepülők kényelmét idéző, tágas konferenciabuszt varázsolt az MAN a legkisebb és legfrissebb oroszlánból. A TGE így már a luxusautók világába emelkedett, a hagyományos limuzinoknál természetesen jóval tágasabb belsőt és több lehetőséget kínálva.
Hirdetés:

Orbán Viktor hagyományos limuzin helyett jól felszerelt mikrobusszal utazik. Ennek egyik előnye, hogy jóval tágasabb. Az MAN TGE konferenciabusz utasterébe pedig akár valódi mozis élmény is varázsolható. Ilyet biztosan nem tudnak a luxusautók sem!

 -

Sötét árnyalatú hajópadló és italtartók teszik otthonossá a TGE konferenciabusz utasterét

 -

Az utastér-világításon túl külön LED-lámpatestek kaptak helyet az asztalok fölött

A német márka eddig is kiemelt figyelmet fordított az egyedi ügyféligények teljesítésére, az MAN Bus Modification Centre (BMC) buszátalakító központ által épített konferenciabusszal pedig megmutatta, hogy mit képes kihozni az MAN TGE üvegezett kiviteléből. Az eredmény igazán meggyőző!
A kívülről sötétített üveggeekkel intimmé tett utastér középpontjába négy darab forgatható Pullman-fotel került, két felhajtható asztal köré helyezve. A vezető- és a mellette lévő utasülés mögött kapott helyett egy konyhaszekrény, beépített hűtővel. A jármű leghátsó részében pedig egészen a tetőig nyúlnak a kabátok és a csomagok elhelyezésére szolgáló szekrények. Az utastér külön wifihálózatot kapott, az ülések melletti oldalfalon pedig 230 voltos és USB-csatlakozók, valamint indukciós töltőhelyek találhatók. Az utazás kellemes és hasznos eltöltésében egyaránt partner a konyhapultból gombnyomásra kiemelkedő, 42 col átmérőjű óriásképernyő, amely filmnézésre vagy prezentációk megtartására egyaránt tökéletes. Az adatokat vezeték nélküli HDMI-kapcsolaton keresztül küldhetők a megjelenítőre.

 -

Motorosan előbújó lépcső könnyíti a ki- és beszállást

 -

Luxuskivitelében még inkább személyautós vonásokat mutat az MAN TGE

Az MAN TGE első konferenciabusszá formált példánya bemutatójárműként dolgozik majd. A járművet a márka ügyfélközpontjában, a müncheni MAN Truck Forum épületében adták át a jármű készítői Németország dél-keleti régiós értékesítő csapatának. Martin Zaindl régióvezető nem titkolt izgatottsággal vette át az egyszerre sokoldalú és izgalmas jármű kulcsait. Elégedettségüket és optimista várakozásaikat mutatja, hogy további két TGE konferenciabuszt is rendeltek a most átvett példány mellé.

 -

Balra Martin Zaindl régióvezető fogadja a jelképes óriáskulcsot az egyedi járművet gyártó BMC képviselőitől: középen Wolfgang Aigner, jobbra Frank Hilpert