Bemutatta következő tízméteres típusát a Kravtex-Kühne Csoport, a Credo Econell 10-et, amelyet elsősorban a regionális közlekedési központok számára fejlesztett ki a legnagyobb magyarországi buszgyártó.
Hirdetés:

Kifejezetten a kistelepülések, aprófalvas térségek utazási igényeihez igazították az innovatív, könnyűszerkezetű autóbuszt. E területeken a kis utasszám miatt sokszor nem ésszerű a hagyományos, 12 méteres buszok üzemeltetése. A kompakt Econell 10 saját tömege több mint egy tonnával kisebb a hagyományos felépítésű 12 méteres buszokénál, így akár 10–15 százalékos tüzelőanyag-megtakarítást is eredményezhet. A jármű Euro 6-os motorjához automatizált sebességváltó csatlakozik, felszereltségének része az automatikus vészfékrendszer, az adaptív sebességtartó automatika és a sávelhagyásra figyelmeztetés, az utasok kényelmét pedig hatékony hűtő-fűtőrendszer, korszerű utastájékoztató berendezés, valamint komfortos ülések szolgálják. A teljes egészében hazai fejlesztésű, Mosonmagyaróváron és Győrben gyártott Credo Econell 10 vételárarányos magyar értékhányada eléri a 75–80 százalékot.

 -

Az utasok kényelmét hatékony hűtő-fűtőrendszer, korszerű utastájékoztató berendezés, valamint komfortos ülések szolgálják