Hirdetés:

Újabban hidrogénezett növényi olajokra (HVO) szoktatja a pennsylvaniai Lehigh Valley Operations (LVO) gyáregység szalagjáról frissen legördülő, nyolcas méretosztályú, tehát nehézkategóriás haszonjárműveit a Mack Trucks.

A gyártó a teljesen elektromos Mack LR Electric és Mack MD Electric kukásautók mellett a HVO alkalmazásával is hozzájárul a fosszilis tüzelőanyagok csökkentéséhez, valamint környezetünk kíméléséhez. Ezenkívül természetesen saját szén-dioxid-lábnyoma csökkentéséért is tesz ezzel. Első hallásra azt gondolhatnánk, hogy csupán a marketingesek pompás szemfényvesztéséről lehet szó, hiszen csupán egyetlen üzem járműveinél „szőkítik” az olajat. Azonban mindjárt megváltozik a véleményünk, amint megtudjuk, hogy az LVO gyáregységben készül a Mack Trucks összes, Észak-Amerikába és exportra szánt nehézkategóriás haszonjárműve. És csupán ezzel az egyetlen húzással 18 százalékkal sikerült csökkenteti a Lehigh Valley Operations szén-dioxid-kibocsátását. A kutyafáját neki!

Mack MD Electric: E-eb
Bemutató

Mack MD Electric: E-eb

Közepes teherautójába is bevezette a villanyt a Mack Trucks. Így a buldogfülkés LR Electric után immár a csőrös buldog MD Electric is csatlakozott a helyileg nulla károsanyag-kibocsátásúak táborához.

Megkönnyített átállás
Hírek

Megkönnyített átállás

Egyedülálló módon havi díjas szolgáltatásként kínálja ügyfeleinek a Mack az LR Electric típusú, tisztán elektromos tehergépkocsiját.

Mack Granite és Goodyear léghajó: Léggömböt a buldognak!
Pihenőidő

Mack Granite és Goodyear léghajó: Léggömböt a buldognak!

Fura szerzet a léghajó. A többi repülő szerkezettel ellentétben nem levegőben tartani nehéz, hanem a földön. Természetesen erre is létezik célszerszám, a Goodyear léghajójának szárnyalását egy különleges Mack Granite tartja kordában.

Mack MD Series: A legújabb kutyakölykök
Hírek

Mack MD Series: A legújabb kutyakölykök

Bemutatta a Mack Trucks a vadonatúj középkategóriás teherautóit, amelyekkel az eddigi termékkínálatát kiegészítve új ügyfeleket érhet el, illetve új alkalmazási területeken vetheti meg a lábát.