Hirdetés:

Filigrán háziasszonyok rémálma, egyúttal a kétbalkezes ezermesterek álma lehetne a Mercedes-Benz gigantikus porszívója.

Így vagy úgy, de egyikük sem tudná a hóna alá kapni. Nem ok nélkül közlekedik ideje jó részében vasúti síneken és csavarozták egy 33 tonna össztömegű, 6×4-es hajtásképletű Mercedes-Benz Actros 3351L alvázára. Ugyanis a holland és belga sínpályákat hivatott megszabadítani a hulladéktól. Amióta a csillagos kétéltű a holland illetőségű AH Vrij családi vállalkozás flottáját gazdagítja, nem sokat árválkodott a sarokban, szinte megállás nélkül szorgoskodik. Évente négyszer kiporszívózzák vele a port, homokot, sörösdobozokat, valamint papírhulladékot az amszterdami Schiphol repülőtér alagútjából. Mindez 27 éjszakai műszakot jelent! Továbbá egy hét kilométer hosszú belga vasúti alagút tisztaságáért is az ormányos Mercedes-Benz felel az év 12 hétvégéjén.

A Proace Max lehet a Toyota hatalomátvételének kulcsa
Teszt

A Proace Max lehet a Toyota hatalomátvételének kulcsa

Teljesen megújul idén a Toyota kishaszongépjármű-kínálata. Sőt, nemcsak az eddigi modellek kapnak új ruhát, hanem egy új családtag is érkezik. A Proace Max nagy testvérként teszi teljessé a Toyota fegyverarzenálját a piacvezető pozícióért vívott harcban.

Égi segítség
Történelem

Égi segítség

Nem csak a mágia gondoskodik a vitorlázórepülők égbe emelkedéséről! Ismerd meg a repülők elengedhetetlen társát, ezt a rendkívül varázslatos veterán csörlőt!

Renault Master menetpróba: Remek példa
Teszt

Renault Master menetpróba: Remek példa

Fél emberöltőnyit élt velünk a Renault Master előző nemzedéke, ez alatt a világ rengeteget változott. Alapjaiban megújulva viszi tovább elődei praktikumát, és a jól ismert, bevált dízelmotorok mellett végre valós villanymotoros alternatívát kínál.

B-ON Pelkan: Futurisztikus varázsdoboz négy keréken
Zöld jövő

B-ON Pelkan: Futurisztikus varázsdoboz négy keréken

Íme, a német postások egyedi elektromos kishaszonjárművének szellemi utódja, a B-ON Pelkan. Raktérkialakítása igazi úttörőnek számít, ugyanis a gyártó saját fejlesztésű, intelligens csomagadagolója hihetetlen időmegtakarítást eredményez használójának.

Intelligens delfin
Hírek

Intelligens delfin

Innovációban szokás szerint nincs hiány a Renault Trucks háza táján. Úszkálnak az ötletekben, mint delfin a vízben.