Hirdetés:

Egyre nagyobb az igény nehézsúlyú, nagy emelőkapacitású darukkal felszerelt tehergépjárművek iránt, ezért az MAN számos új műszaki megoldást vezetett be a TGS és a TGX típushoz.

Első helyen szerepel a 6×4-es és 8×4-es modellekhez kínált felszerelések közül az eddigi kilenc helyett immár tíz tonna teherbírású nem hajtott első tengely.
Ennek köszönhetően a fülke mögé épített daruk legnagyobb emelőkapacitása elérheti a tíz tonnát, és akár 29,2 méter magasra is feljuttathatnak 650 kilogramm terhet, míg a kilenctonnás első tengely esetében felszerelhető berendezések legfeljebb 6,2 tonnát emelhetnek, és maximum 24,8 méter magasra szállíthatnak fel 420 kilogrammot. Továbbá az MAN tehergépjárművek alvázkerete 9,5 milliméter profilvastagsággal is rendelhető, valamint plusz fémlemezekkel erősíthető meg. Az oldalsó letalpalók számára a kipufogórendszer, a tüzelőanyag- és AdBlue-tartályok, a levegőtartályok és az akkumulátordoboz átrendezésével biztosítható a szükséges beépítési tér. Egy elülső letalpaló felszereléséhez pedig az acél lökhárítóhoz társítható eszközfelfogó lapot kínál az MAN.

Itt elmondhatod a véleményedet!