Hirdetés:

Már minibuszok is szerepelnek az MAN Kamion és Busz Kereskedelmi Kft. kínálatában. A magyar piacon is egyre sikeresebb TGE zárt furgonokból a BM Heros cégcsoport alakítja ki az igényes személyszállító változatokat.

Egy új együttműködés keretében az MAN TGE zárt furgonok L4H2 méretű változatából kialakított minibuszok felépítményezését a BM Heros cégcsoport végzi, jelentős hazai hozzáadott értékhányaddal, gyors határidővel és színvonalas szolgáltatások kíséretében. A standardizált ajánlatban három különböző alapváltozat szerepel, mégpedig dolgozószállító, városközi és turistakivitel. Ezek egyszerűen és rugalmasan specifikálhatók az egyéni ügyféligények szerint. Az 5,0 tonna legnagyobb megengedett össztömegű minibuszok kezdetben 15+1 és 20+1 fős változatban, hajtott, ikerabroncsos hátsó tengellyel készülnek. A megrendelők a hátsó légrugózástól a különféle burkolatokon, kárpitokon, üléseken, fűtő- és légkondicionáló rendszereken, fedélzeti wifin, mikrofonon, USB-csatlakozókon, tetőmonitoron, valamint csomagtartó polcokon át a vonóhorogig számos extrafelszerelés közül választhatnak.

Az MAN Kamion és Busz Kereskedelmi Kft. két év kilométer-korlátozás nélküli alapgaranciát vállal az alapjárművekre, a BM Heros cégcsoport pedig ugyanennyit nyújt a felépítményezésre. Az MAN hazai importőre szervizszerződésekkel és a kiterjedt országos szervizhálózatával is áll az ügyfelek rendelkezésére, akik a BM Heros cégcsoport országszerte több szervizpontját és 0-24 órás mentési szolgáltatását is igénybe vehetik. A BM Heros cégcsoport korábban tűzoltóautók gyártása és szervizelése terén szerzett értékes tapasztalatokat, majd az utóbbi években légzésvédelmi eszközök szervizelésével, mentőautók gyártásával és szervizelésével, valamint immár buszgyártással is bővítette a profilját.

Az első prototípus dekorációja hangsúlyosan hirdeti a felépítményező partnert