Minden vállalat életében különlegesek a kerek évfordulók. Nincs ez másként a DAF Trucks esetében sem. A holland márka fennállásának 90. évfordulójára különleges kiadású vontatókkal lepte meg ügyfeleit.
Hirdetés:

Nem vicc, éppen tegnap ünnepelte 90 éves születésnapját a DAF Trucks! Ebből a jeles alkalomból bemutatta az új XF korlátozott darabszámú kiadását 90th Anniversary Edition, azaz 90. évfordulós kiadás néven. A mindössze 250 példányban készülő, 530 lóerős, Super Space Cab fülkéjű jubileumi modellek vörös, kék vagy fekete színben választhatók, egyedi sorozatszámuk pedig a megvilágított küszöblécnél és az ajtóburkolaton is megjelenik.

 -

A járművek orrán, oldalán és hátulján, valamint a bőrkárpitozású üléseken és az ajtókárpitokon a DAF történelmi emblémája díszeleg, akárcsak a műszerfal kijelzőinek az üdvözlőképernyőjén. Felszereltségük többek között LED-es fényszórókat, könnyűfém keréktárcsákat, légkürtöket, bőrbevonatú kormánykereket, álló helyzeti légkondicionálót, beépített telefont, mikrohullámú sütőt és DAF Night Lock biztonsági ajtózárat is tartalmaz. A jubileumi járművekhez különleges ajándékcsomag is jár, bőrből készült utazótáskával, bőrbetétekkel varrott, stílusos kabáttal, különleges bőrtokban egy DAF Waterman tollal, bőr hitelkártya-tárcával, illetve a DAF vezető formatervezője, Bart van Lotringen rajzával. A jubileumi modellek hazánkban is megrendelhetők.

 -