Csupán 2500 példányban kerül piacra Európában a Ford Ranger pickup Black Edition változata. Nevéhez méltó megjelenésén túl gazdag ellátmánnyal érkezik.
Hirdetés:

Már rendelhető az európai Ford márkakereskedésekben az idei Frankfurti Autószalonon debütált Ford Ranger Black Edition. Az egyébként krómozott díszítőelemek, így a hűtőrács, a könnyűfém keréktárcsák és minden egyéb kiegészítő fekete színben pompázik a különleges modellen. Felszereltség tekintetében a Black Edition a Limited kivitelen alapul, ám annál is többet ad. Így alapáron jár minden Ranger Black Edition esetében a kétzónás automatikus légkondicionáló, a bőrkárpitozás, a motorosan behajtható és fűthető külső tükrök, valamint a SYNC 3 multimédia-rendszer 8 colos érintőképernyővel és navigációs rendszerrel, továbbá a parkolássegítő radarok elöl és a hátsó tolatókamera.

 -

A kizárólag duplafülkés kivitelben elérhető Ford Ranger Black Edition modell összesen 2500 példányban készül, tetőtől talpig feketében

A Ford haszonjárműrészlegének európai vezetője szerint hamar elkapkodják a Ford Ranger Black Edition korlátozott mennyiségben rendelhető példányait. Hans Schep magabiztos kijelentése egyáltalán nem tűnik túlzónak, hiszen a Ranger Európa legkelendőbb pickupja, 2017 első félévében 23 100 példány fogyott belőle. Ez 12,1 százalékos növekedés az előző évi eladásokhoz képest, ami egyúttal azt is jelenti, hogy bemutatása óta ez a Ranger legsikeresebb éve Európában.