Kibővítette flottamenedzsment rendszerét a Scania. Az új modul a pótkocsik adatait kapcsolja be a telematikai rendszerbe.
Hirdetés:

Új szolgáltatással bővült a Scania Flottamenedzsment rendszer. A Scania Trailer Control modul révén a telematikai rendszer már a pótkocsi felügyeletét is biztosítja, így a tehergépkocsi-üzemeltetők számára lehetővé válik, hogy teljes körűen egyesíthessék a földrajzi helyzetre és a raktér hőmérsékletére vonatkozó kulcsfontosságú adatokat a nyomon követéssel. A következő hónapokban a Scania további alapvető fontosságú pótkocsiadatokkal egészíti ki a rendszert, többek között a tengelyterheléssel, az abroncsnyomással és a fékhibák jelzésével. A svéd gyártó szerint a Scania Trailer Control rendszer a szabályozott hőmérsékletű áruk fuvarozása terén nyújtja majd a legnagyobb értéket az ügyfeleknek. Ráadásul a Scania a tehergépkocsi-felépítmények adatait is hamarosan elkezdi beágyazni a Scania Flottamenedzsment rendszerbe.

Előző cikkNe maradj le!
Következő cikkGyorsulási verseny
Kisgyermekkorom óta rajongok a tehergépkocsikért, ezért már a gépészmérnöki tanulmányaim alatt örömmel elkezdtem írni a Rolling Tons magazinba. Azóta nem szűnő lelkesedéssel tesztelem a legújabb haszonjárműveket, közel két évtizeden át főszerkesztőként vezettem a nyomtatott kiadványt.