Kiss Norbi és Mercedes-Benz versenykamionja felkészülve vágott neki a Kamion Európa-bajnokság szeptemberi csehországi és belgiumi futamainak, ám a szerencse és a technika ördöge ezúttal nem kedvezett a kétszeres Európa-bajnok versenyzőnek.
Hirdetés:

Szeptember első hétvégéjén Csehországban, Mostban folytatódott a Kamion Európa-bajnokság a sikeres hungaroringi versenyhétvége után. A Tankpool24 csapatnál versenyző Kiss Norbi a szombati első futamon a harmadik helyről indult, ám a rajt után ráment a jobb szélső fehér vonalra. Ezért bokszutca-áthajtásos büntetést kapott, így végül a kilencedik helyen végzett. A második futamon innen indulva a hatodik helyig tudott feljönni. Vasárnap egy hatodik és egy negyedik helyezést sikerült bezsebelnie a magyar pilótának.
Majd szeptember 17–18-án Zolderben állt rajthoz a mezőny. Ez is egy lassú sikánokkal tűzdelt pálya, ami idén nem kedvez Norbinak, ugyanis Mercedes-Benz kamionja az erős féktávokon és kigyorsításokon még nem nyújtja a kellő teljesítményt. Ezért szombaton egy hatodik helyezést sikerült elérnie, délután pedig a kormánymű olajhűtőjének hibája miatt fel kellett adnia a versenyt. A vasárnap is hasonló forgatókönyv szerint zajlott, Norbi délelőtt negyedikként ért célba, délután viszont a bal első rugó eltörése miatt kényszerült kiállni. 

 -