Hirdetés:

Hazánkban, sőt kontinensünkön sem ismeri szinte senki. Hogy lehet ez, hiszen egy ilyen formát nem lehet elfelejteni?! Az ok prózai, hiszen a Nissan S-Cargo a japán belpiacra készült, JDM típusnak számított.

Meg kell hagyni, amikor meghalljuk a japanese domestic market hárombetűs rövidítését, leginkább olyan legendás modellekre gondolunk, mint a Nissan Skyline GT-R „Hakosuka”, a Toyota AE86 „Hachi-Roku” vagy a csodás Honda NSX-R. Pedig szerény külseje ellenére az S-Cargo történelmi tettet hajtott végre, amikor három testvérével együtt mindenkinél korábban felült a retró vonatra! Reméljük, mostanra kíváncsian várjátok, hogyan került mégis Magyarországra a kis tehercsiga?! Tartsatok ma is velünk!

Muczán Gábor egy másik különleges kishaszonjárművét, a Trabant pickupot korábban bemutattuk már, olvasd el az arról szóló cikket is!

A Toyota Professional titkai
Háttér

A Toyota Professional titkai

Közelebbről is megismerkedünk a következő hetekben a világ legnagyobb autógyártójának haszonjárműveivel, a Toyota Professional márkával.

A Proace Max lehet a Toyota hatalomátvételének kulcsa
Teszt

A Proace Max lehet a Toyota hatalomátvételének kulcsa

Teljesen megújul idén a Toyota kishaszongépjármű-kínálata. Sőt, nemcsak az eddigi modellek kapnak új ruhát, hanem egy új családtag is érkezik. A Proace Max nagy testvérként teszi teljessé a Toyota fegyverarzenálját a piacvezető pozícióért vívott harcban.

Volkswagen Passat Variant teszt: Kombikirály
Teszt

Volkswagen Passat Variant teszt: Kombikirály

Évtizedek óta kategóriája egyik legnépszerűbb típusa az utcaképet 1973 óta színesítő Volkswagen Passat. A kilencedik generáció kizárólag kombi karosszériával elérhető, hiszen az elődmodellből is ez adta az értékesítések több mint hetven százalékát. A kis híján ötméteres Passat Variant szó szerint kiemelkedik a kombinációs járművek közül. Szerinted sikerült végre utolérnie a cseh mostohatestvérének „superb” térkínálatát?

MAN és NEOPLAN buszok menetpróbája: Ilyen kényelemben ritkán utazhatsz!
Teszt

MAN és NEOPLAN buszok menetpróbája: Ilyen kényelemben ritkán utazhatsz!

Csodás környezetben, az Alpok kanyargós hegyi útjain próbáltuk ki, mit tudnak ma az MAN és a NEOPLAN autóbuszai. Sajnos nem született mindenki egyenlőnek, nem minden érintett örülhet ugyanolyan nagy horderejű újdonságoknak. Azonban egy kis figyelem mindenkinek jutott! Részletesen mesélünk mai videónkban a gépészet, az elektronikus-elektromos rendszer és a biztonsági arzenál újdonságairól az MAN Lion’s Coach […]

Itt elmondhatod a véleményedet!