Hirdetés:

Eddig nem volt könnyű dolga azoknak a vállalkozásoknak, akik üzembiztos állapotban szerették volna tudni használt járműveiket. A hazai gépjárműállományt jól ismerő Bosch most úgy bővítette Bosch Assistance szolgáltatását, hogy mindenki nyugalomra lelhet.

Már évek óta elérhető a mobilitásgarancia-szolgáltatás az egyik legnagyobb európai független szervizhálózatnál, nemrég azonban jelentősen kibővült a lehetséges igénybe vevők köre. Míg korábban komoly életkort és kilométerfutást korlátozó feltételeknek kellett megfelelnie a megrendelőknek, az új csomagokat látva a bővítés egyik nagy nyertese az üzleti ügyfélkör, azon belül pedig akár a kishaszonjármű-üzemeltetők lettek. A cégek vagy egyéni vállalkozók a konstrukció tekintetében havi vagy éves előfizetést választhatnak. Kishaszonjárművek esetében mindkét csomag érvényessége kiterjed egész Európára, beleértve természetesen Magyarországot is. A havi csomag 8400 forintba, de még az éves is csupán 18 900 forintba kerül.

Egy haszonjárműveket üzemeltető céget rengeteg kellemetlenségtől megkímélheti a Bosch egyébként kimondottan kedvező áron elérhető szolgáltatása

Ezekért a díjakért cserébe meghibásodás vagy baleset esetén 0-24 órás ügyfélszolgálatot, helyszíni javítást, csereautót (3 napra), szállást, tovább- vagy hazautazást, esetleg a megjavított autóért való visszautazást is kapunk. Amivel az éves csomag többet kínál, az például az, hogy fedezi a gépjármű hazaszállítását és kártérítést fizet sérült gumiabroncs esetén is.

Azt talán mondani sem kell, milyen biztonságot és nyugalmat ad a szolgáltatás egy üzleti felhasználó részére. Ezeket a szolgáltatásokat baj esetén elérni nagyon költséges és nehézkes. Saját példából tudjuk, hogy a német autópályán egy alig öt kilométeres autószállítás is közel 300 euró költséget jelent – és akkor még csak a következő pihenőig jutottunk el a meghibásodott járművel.

A szolgáltatás működési metodikája a következő: ha lehetséges, a javítást már a helyszínen elvégzik. Ha ez nem megoldható, akkor alapesetben a szolgáltatási szerződés megkötését végző szervizbe, ha pedig az 30 kilométernél messzebb van, akkor a legközelebbi Bosch Car Service partnerhez szállítják a járművet. Ott – ha a javítás hosszabb időt vesz igénybe – bérautót rendelnek az ügyfélnek, amelynek bérleti díját három napra át is vállalja a szolgáltatási szabályok értelmében a szolgáltatást mögött álló biztosító.

A rendszer sokrétűségét mutatja, hogy akár a járműben utazók hazautazásáról vagy két éjszakányi szálláslehetőségről is gondoskodhat a biztosítás, ha az ügyfél számára az a kedvezőbb megoldás. A gördülékeny ügymenetet pedig az támogatja, hogy a szerződés akár online is megköthető néhány perc alatt. Aki pedig arra számít, hogy a feltételek ismertetésével most jön majd a buktató, annak csalódnia kell. A többi hasonló termékhez képest sokkal jobban figyelembe veszi a hazai járműparkot a Bosch szolgáltatása. Akár egy 15 évnél idősebb és több mint 300 000 kilométert futott járműre is igénybe vehető. Márpedig ennyi pénzért egy jó állapotú, de sokat futott jármű is nyugodt szívvel tovább üzemeltethető a mobilitásgarancia jelentette védelemmel!

A részletekért és a csomagajánlatokért érdemes ellátogatni a Bosch Assistance weboldalára:
https://boschassistance.hu/hu/

MAN Lion's City 12 E LE: Különösen fontos személyeknek
Teszt

MAN Lion's City 12 E LE: Különösen fontos személyeknek

Legutóbbi bajnokunk most alacsonybelépésű elővárosiként próbált szerencsét. Bár hátul elférne egy „rendes” híd is, megőrizte a belvárosiak portáltengelyét, és a normál padlószint alá sem zsúfoltak be több akkut. Tud akkor bármi újat mutatni?

Téli tűzkő
Hírek

Téli tűzkő

Egész évben optimális tapadást biztosítanak az enyhe téli időjárásra optimalizált Firestone Roadhawk Winter Steer kormányzott, valamint hajtott tengelyekre szánt Roadhawk Winter Drive gumiabroncsok.

Volkswagen ID.5 GTX: Népsportoló
Teszt

Volkswagen ID.5 GTX: Népsportoló

Zwickauból, a Trabant szülővárosából származik. Mégsem kell bele negyvenes keveréket kotyvasztanunk, hiszen nem kétütemű, hanem elektromos. Sőt, a kékes füstöt eregető, harsány hengerpár helyett két villanymotor lesi hangtalanul talpunk rezdüléseit.

B-ON Pelkan: Futurisztikus varázsdoboz négy keréken
Zöld jövő

B-ON Pelkan: Futurisztikus varázsdoboz négy keréken

Íme, a német postások egyedi elektromos kishaszonjárművének szellemi utódja, a B-ON Pelkan. Raktérkialakítása igazi úttörőnek számít, ugyanis a gyártó saját fejlesztésű, intelligens csomagadagolója hihetetlen időmegtakarítást eredményez használójának.

Haszonjárművek baleseti statisztikái: Egy pillanat műve
Háttér

Haszonjárművek baleseti statisztikái: Egy pillanat műve

Visszafordíthatatlan károkat okoznak a halálos közúti balesetek világszerte. A legfrissebb uniós statisztikák szerint a többségük kedvező látási viszonyok közepette, országúton és még csak nem is kereszteződések sűrűjében következik be.

Ebusco 3.0 18m: Pillekönnyű sportbusz
Teszt

Ebusco 3.0 18m: Pillekönnyű sportbusz

Nem a hollandok találták fel a spanyolviaszkot, az alapjaiban újragondolt Ebusco már máshol is látott elvek alapján készült. Drága, ám rendkívül könnyű karbonelemekből építették, cserébe kevesebb akku kell bele és olcsóbban üzemeltethető.

Itt elmondhatod a véleményedet!