Két új, kishaszonjárművekhez kifejlesztett termékkel bővítette ki széles abroncsválasztékát a Hankook.
Hirdetés:

Újdonságai közül az első, a Winter i*cept LV a személy- és szabadidő-autók népszerű i*cept családját egészíti ki kisáruszállítókra való téli abronccsal, míg a Vantra ST AS 2 egy kishaszonjárműveken használható négyévszakos gumi.

 -

Hankook Winter i*cept LV

Az i*cept LV tíz százalékkal nagyobb kopásállóságot nyújt a gyártó által hagyományosnak tartott abroncsokhoz képest, míg a vállövi mintázati blokkok optimalizált kialakítása megelőzi a rendellenes kopást. Az új típus kezdetben 24 különböző méretben készül 15–17 col peremátmérővel és 175–235 milliméter széles futófelülettel.

 -

Hankook Vantra ST AS 2 

Az új Vantra ST AS 2 négyévszakos abroncs „három hegycsúcs és hópihe” minősítéssel rendelkezik, a kifejezetten ehhez az abroncshoz fejlesztett Ice-Philic technológia pedig még kis hőmérséklet esetén is fokozott tapadást biztosít. A típus eleinte 15 méretben áll rendelkezésre az európai piacon, 14–16 col peremátmérővel és 185–235 milliméter széles futófelülettel.

Előző cikkCsapatjátékosok
Következő cikkRemekül beilleszkedett
Kisgyermekkorom óta rajongok a tehergépkocsikért, ezért már a gépészmérnöki tanulmányaim alatt örömmel elkezdtem írni a Rolling Tons magazinba. 2002-től a nyomtatott kiadvány főszerkesztőjeként dolgozom, és azóta nem szűnő lelkesedéssel tesztelem a legújabb haszonjárműveket.