Idén is gazdára vár egymillió forint és a kitüntető „Legjobb kamionsofőr” cím, ugyanis a NIT Hungary ismét megrendezi az „5 tengelyen – biztos kézzel!” versenyt. Nevezzetek minél előbb!
Hirdetés:

Mi sem bizonyítja jobban egy rendezvény sikerét, mint hogy évről évre növekvő népszerűség mellett szervezik meg. A Magánvállalkozók Nemzeti Fuvarozó Ipartestülete (NiT Hungary) az ORFK Országos Balesetmegelőzési Bizottság (OBB) támogatásával idén már hatodik alkalommal hirdeti meg hivatásos tehergépkocsi-vezetők számára az országos megmérettetést jelentő „5 tengelyen – biztos kézzel!” versenysorozatot. Ahhoz, hogy valaki a döntőig eljusson, mind elméleti, mind gyakorlati téren bizonyítania kell szakmai felkészültségét. A jelentkezők először egy online selejtezőn vesznek részt. A teszten legjobbnak bizonyuló negyven gépkocsivezető az elődöntőkön először egy, az aktuális előírásokkal, szabályozásokkal kapcsolatos tesztet tölt ki, majd egy nyerges szerelvény volánja mögött mutatja be gyakorlati ismereteit. Az októberi döntőbe a tíz legjobb eredményt elérő pilóta jut tovább. A feladatok a helyszín, azaz a zsámbéki drivingcamp adottságainak megfelelően vezetéstechnikai kihívások megoldására irányulnak majd. És, hogy miért éri meg benevezni? A fődíj igen meggyőző: egymillió forint, amelyet Magyarország legjobb tehergépkocsi-vezetője vihet haza.
Ha nem hoztuk volna meg kellően a kedvet a nevezéshez, a tavalyi eseményről forgatott kisfilm biztos arra ösztönöz majd mindenkit, hogy billentyűzetet ragadjon és benevezzen a versenyre. 

 

5 tengelyen – biztos kézzel!
Nevezési határidő2018. augusztus 12.
Online selejtező2018. augusztus 26. (vasárnap) 16:00
Elődöntők2018. szeptember 15–16. (szombat, vasárnap)
2018. szeptember 22–23. (szombat, vasárnap)
Döntő és családi nap2018. október 6. (szombat)

 

További információk: 5tengelyen.hu