Elképesztő masinát mutatott be a GMC! A Sierra All Mountain koncepció lánctalpakon mozog, és fittyet hány az időjárás, illetve a terep viszontagságaira
Hirdetés:

„Jön a tél, a hó! Mi lesz velünk, felkészültünk erre?! Lánctalpas pickupot mindenkinek!” – ez  járhatott a tervezők fejében, amikor lánctaplakra ültették a General Motors nagy pickupját. A különlegesség ugyanis a GMC Sierra 2500HD Denali 4WD Crew Cab alapjaira épült. Megtartotta az alapmodell erősségeit és előnyös tulajdonságait a terhelhetőség területén, miközben a terepjáró képessége tovább javult. Természetesen a jármű bemutatóját egy behavazott hegyvidéki tájon tartották, hangsúlyozva ezzel a lánctalpak előnyeit. Meg se kottyan neki egy sípályán felküzdeni magát!

 -

A Denali név a Sierra igényesebben felszerelt változatait jelöli

Ebben a V8-as, 6,6 literes turbódízel motorja is szerepet játszik. A 445 lóerő teljesítményét és több mint 1200 newtonméter forgatónyomatékát az Allison hatfokozatú, automatikus sebességváltója (1000-es széria) továbbítja a Mattracks lánctalpak felé.

 -

Puha, felgöngyölhető raktérborítás is jár a lánctalpas Sierrához

Habár a négy lánctalp már önmagában eléggé látványos, a Sierra még egyedi grafikát is kapott a karosszériájára, valószínűleg fóliás megoldással. Havas és sziklás hegycsúcsok hirdetik a pickup oldalán, hogy nincs előtte akadály. Ezt hangsúlyozza a gallytörőbe integrált védőlemez is az első lökhárító előtt. Felette LED-fénysor kapott helyet, amely még távol a városok világosságától is szinte nappalt varázsol az autó elé. További látványos kiegészítők a fülke mögötti bukócső, illetve a csavarokkal rögzített sárvédő-szélesítések.